Ветерани “Прикарпаття” вибороли “бронзу” на турнірі “Кубок допомоги Україні”

Футбол

Минулого вікенду 9-10 квітня у Винниках відбувся благодійний турнір “Кубок допомоги Україні”, який проходив на підтримку ЗСУ, а також мав важливу соціальну місію – зібрати кошти на наркозо-дихальний апарат PRIMA-456 для Львівського військово-медичного клінічного госпіталю. 

Цього разу змагалися 10 ветеранських команд, які зіграли у форматі 8+1 на полях клубної Академії ФК “Рух”. Ветерани “Прикарпаття” стали переможцями групи В. Після стартової поразки від збірної Львівщини (4:8) у наступних матчах  івано-франківська команда здобула три поспіль перемоги, перегравши збірну Хмельниччини (6:2), львівський “Рух” (1:0) і збірну Рівного (3:1).

У півфіналі змагань “Прикарпаття” поступилося ветеранам ФК “Львів” (1:3), а у матчі за третє місце івано-франківці здолали національну збірну України (2:1). Переможцем благодійного ветеранського турніру став “Рух”, який  у фіналі мінімально переграв земляків зі “Львова” (2:1).

Склад команди ветеранів “Прикарпаття”:
Сергій Поліщук, Віталій Ларін, Олег Демяник, Олег Вікарюк, Орест Дорош, Іван Павлюк, Олександр Микуляк, Олексій Городов, Микола Зуєнко, Роман Кіндратів, Олег Веприк, Михайло Макогон, Володимир Боришкевич, Андрій Соколенко.

Нагадаємо, що основна команда першолігового “Прикарпаття” стала четвертою на “Кубку допомоги Україні” серед професіональних команд. Цей турнір відбувся у Винниках на тиждень раніше – 2-3 квітня. 

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *