Інтерв’ю Олександра Усіка: “Люблю свою країну і радий, що її представляю”!

Інші

Інтерв’ю українського боксера Олександра Усіка з Чехії. Про те, як український спортсмен готується до поєдинку, що він думає про події, що відбуваються на батьківщині, про релігію і навіть про стосунки з братами Кличками коротко в цій статті.

У перервах між тренуваннями

      Чемпіон світу у трьох вагових категоріях, легендарний український боксер Олександр Усік дав інтерв’ю виданню Blockasset про нещодавні події в Україні і не лише. Спортсмен зараз готується до бою з британським важкоатлетом Ентоні Джошуа.

      Це вже другий поєдинок між боксерами, у першій зустрічі впевнено перемогла українська легенда. Реванш, який має відбутися 25 червня цього року, ймовірно, в Саудівській Аравії, безумовно стане головною подією у світі боксу. Враховуючи вищесказане, зробивши правильний вибір можна виграти більше грошей, поставивши на переможця. Найлегше це зробити, використовуючи мобільний додаток на ресурсі Мета, завантажити який можна просто натиснувши на назву сайту. Оскільки шанси обох боксерів приблизно рівні, високі коефіцієнти даються на перемогу будь-якого спортсмена.

Про події в Україні

      Олександр Усік, незважаючи на рід своєї діяльності, відомий як дуже миролюбна людина. Він дуже рідко висловлюється про когось погано. Ось і зараз, коли журналісти запитали боксера про те, що він відчуває, дізнавшись про розграбування його будинку під Києвом, Усік відповів, що більше переймається долею своїх сусідів, ніж загубленим майном.

      Боксер зізнався, що тренується щосили, щоб прославити свою релігію, Господа Ісуса Христа, а також країну, яку він дуже любить. Олександр назвав страшними ті події, які відбуваються в Україні та сказав, що не побажав би такого навіть ворогові.

      Усік також зізнався, що ніколи не збирався залишати Батьківщину надовго, і що після закінчення тренувального процесу знову повернеться до України.

Відповіді на інші питання

      Олександр Усік відповів на низку інших питань, що стосуються його повсякденного життя та спортивної діяльності. Ось короткий зміст деяких відповідей боксера:

– з братами Кличко Усік підтримує теплі стосунки та вважає їх дуже розумними людьми;

– релігія багато значить для Усіка, все, що робить боксер, він робить на славу «Господа Ісуса Христа»;

– щодо страху перед боєм, боксер зауважив, що бокс порівняно з війною  і що дуже сильно переживає щодо подій у своїй країні.

Головна подія року за участю українця

      Майбутній бій Олександра Усіка з Джошуа викликає величезний інтерес у світі спорту. На даний момент ці бійці вважаються найкращими не лише у своїй ваговій категорії, а й у боксі. Хоча більшість фахівців вважають фаворитом Олександра, тренери та сам Ентоні Джошуа впевнені у перемозі британця. У будь-якому випадку на нас чекає незабутній поєдинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *