Наші профі. Жінки: “Славія” Роксолани Кравчук мчить до чемпіонства

Футбол

Роксолана Кравчук зі “Славією” зробила вагомий крок до чемпіонства, Любов Мохнач і Христина Перевізник по-різному дебютували у нових клубах – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Жінки”.

Чемпіонат Чехії. Плей-офф (1-4 місця). 16 тур
“Славія” (Прага) – “Спарта” (Прага) – 4:0
Роксолана Кравчук (Сл) вийшла у стартовому складі і була замінена на 78-ій хвилині.

“Ель-класико” чеського жіночого футболу цього разу завершилось розгромною перемогою “Славії” – 4:0. Нападниця господарок Роксолана Кравчук вийшла з перших хвилин і була замінена під завершення поєдинку. Завдяки впевненому тріумфу “зіркові” відірвались вже на 9 очок від “Спарти” і для оформлення чемпіонства команді потрібно здобути всього лиш чотири пункти у чотирьох заключних матчах.

Чемпіонат Польщі. 16 тур
“Шльонськ” (Вроцлав) – “Ґурнік” (Лєнчна) – 2:1
Катерина Боклач (Ґ) не потрапила до заявки на матч.

Доволі несподівано пригамальмував у польській “Екстраклясі” “Ґурнік” Катерини Боклач. “Ґурнічки” без участь нашої краянки в гостях поступились “Шльонську” – 1:2. Поразка дещо ускладнила команді боротьбу за чемпіонство – наразі клуб з Лєнчни посідає третю позицію і програє лідеркам з “УКС СМС” вже шість очок.

“Університет Яґелонські” (Краків) – АП “Лотос” (Ґданськ) – 0:1
Романа Лукач (Л) залишилась на лаві для запасних.

Другу поспіль перемогу в Екстраклясісвяткував АП “Лотос”, що в гостях несподівано здолав “Університет Яґелонські” – 0:1. Захисниця гостей Романа Лукач спостеріагал за грою з лави для запасних. Завдяки гостьовий перемозі “Лотос” піднявся на три сходинки угору і зараз посідає сьому позицію турнірної таблиці.

Кубок Румунії. 1/8 фіналу
ФК “Бая Маре” – “Хеніу” (Прунду-Биргеулуй) – 0:9
Вероніка Андрухів (Х) вийшла у стартовому складі.

Чемпіонат Румунії. Плей-офф (1-6 місця). 27 тур
ФК “Александрія” – “Хеніу” (Прунду-Биргеулуй) – 0:3
Вероніка Андрухів (Х) вийшла у стартовому складі.

Румунський “Хеніу” Вероніки Андрухів протягом тижня зіграв два поєдинки. Спочатку команда не помітила опору з боку футболісток “Бая Маре” у рамках кубка країни (9:0), а згодом обіграла “Александрію” вже у рамках чемпіонату – 3:0. В обох матчах Андрухів виходила з перших хвилин.

Чемпіонат Литви. 1 тур
“Банга” (Гаргждай) – ФК “Вільнюс” – 0:6
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч і на 56-ій та 64-ій хвилинах відзначилась голами.

Більш ніж успішним видався дебют Христини Перевізник у чемпіонаті Литви. “Вільнюс” нашої краянки не залишив шансів “Банзі” у стартовому матчі турніру – 6:0. Прикарпатська футболістка відіграла всі 90 хвилин і відзначилась дублем у ворота клубу з Гаргждаю.

Чемпіонат Польщі. І ліга. 16 тур
“Поґонь” (Тчев) – “Стомілянки” (Ольштин) – 4:0
Марина Погрібняк (П) увійшла у гру на 69-ій хвилині.

Матч лідерів першої польської ліги відбувся у Тчеві, де місцева “Погонь” не залишила шансів “Стомілянкам” – 4:0. У складі переможниць Марина Погрібняк з’явилась на полі на 69-ій хвилині. Завдяки цій перемозі “Погонь” очолила турнірні перегони І ліги, випереджаючи вже згаданих “Стомілянок” на один пункт.

“Рольнік” (Ґлоґувек) – “Зомбковія” (Зомбки) – 4:6
Любов Мохнач (Р) відіграла весь матч.

Супергольовим видався дебют Любові Мохнач у польській І лізі. У рамках 16-го туру змагань її “Рольнік” на домашній арені поступився “Зомбковії” – 4:6. Любов провела на полі всі 90 хвилин. Поразка наблизила “Рольнік” до вильоту з І ліги, адже наразі команда посідає останню позицію таблиці з “нулем” в графі “очки”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *