Роман Григорчук: “На цей час я – тренер Чорноморця”

Футбол

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував Tribuna.com слова коуча «Шахтаря» Роберто Де Дзербі «Можливо, вчора був мій останній день як тренера «Шахтаря».

– Я не схильний обговорювати рішення Де Дзербі. Я читав його інтерв’ю, мені подобається його позиція. Він казав, що з Україною, що йому подобається український народ, український чемпіонат. Казав, що навіть готовий безплатно працювати в «Шахтарі».

Я чув це, а те, що він залишає «Шахтар», – такої інформації в мене немає. Степаненко сказав, що Де Дзербі разом із помічниками на 50% уже попрощався з командою. Але, як я зрозумів, остаточного рішення ще немає. Все, що я чув до цього, то мені позиція Де Дзербі подобається.

– Хто міг би його замінити?

– Неправильно говорити про кандидатури, на цей момент Де Дзербі для мене – тренер «Шахтаря». Де Дзербі провів дуже серйозну роботу в «Шахтарі», зробив певний внесок у розвиток українського футболу. Чим більше таких тренерів буде в нашому чемпіонаті, тим цікавішим він буде.

– Ви готові очолити «Шахтар»?

– На цей момент я – тренер «Чорноморця», про що ми можемо говорити. Це дуже дорогий для мене клуб. Сказати, що я дуже люблю цю команду, буде мало, – сказав Григорчук.

Трибуна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *