Спортивне літо для дітей

Інші

В Івано-Франківську відновили заняття-тренування для дітей з баскетболу, волейболу та футболу. Вони проходять у різних мікрорайонах міста. 

“Наші діти повинні займатися спортом. Важливо, що навіть в час війни є можливість проводити заняття з баскетболу, волейболу та футболу. Поруч з місцями, де проводяться заняття, є сховища. Дуже важливо, щоб ці спортивні заняття відбувались протягом цілого літа. Дякую тренерам та всім, хто організовує таке спортивне дозвілля для наших дітей”, – каже міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Заступник директора Департаменту освіти і науки з виховної роботи, позашкільної та дошкільної освіти Ольга Шендрик розповідає, що гуртки діятимуть впродовж літа для всіх охочих. Будь-хто може прийти на майданчик та приєднатись до тренувань. Акцент робиться на заняття на відкритому просторі. З 6 червня заняття починатимуться о 10:00. Деталі за тел. 53-56-65.

Тренер з волейболу Юрій Кваснюк розповідає, що багато діток хотіли повертатись до занять, адже все зупинилось із початком повномасштабної війни з росією. Тепер є можливість займатись. А також до тренувань долучаються й дітки ВПО.

“Дуже сильно люблю займатись спортом. Займаюсь з 6 років. Тенісом, боксом. А зараз займаюсь баскетболом. Маю друзів, що познайомили мене з цим видом спорту та покликали сюди йти займатись”, – розповідає один з вихованців Андрій.

А 8-річний Матвій ділиться, що займається і футболом і баскетболом. Займається і на цих тренуваннях та біля дому теж грає. 

РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ:

Ліцей ім. Миколи Сабата (Калуське шосе, 1)

Баскетбол – понеділок, середа

Волейбол – вівторок, четвер

Футбол – понеділок 

Ліцей №21 (вул. Сахарова, 36 а)

Баскетбол – вівторок, четвер 

Волейбол – понеділок, середа

Ліцей №22 (вул. Івана-Павла ІІ, 24)

Баскетбол – понеділок, середа 

Волейбол – понеділок, середа

Футбол – четвер

Черніївський ліцей (вул. Грушевського, 7)

Баскетбол – п’ятниця

Волейбол – п’ятниця 

Футбол – п’ятниця

Ліцей ім. В. Чорновола (вул. В. Чорновола, 130)

Футбол – вівторок 

Микитинецький ліцей (вул. Просвіти, 2)

Футбол – середа

*Розклад занять та місця проведення можуть змінюватись. Деталі можна дізнатись на ФБ-сторінці міського департаменту освіти і науки, а також за телефоном 53-56-65. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *