Обласні змагання з футболу визначили незавершеними!

Футбол

2 червня в конференц-залі “Фонтуш Бутік Готелю” м. Івано-Франківська вперше за час збройної агресії російської федерації та введення воєнного стану в Україні відбулася робоча нарада керівництва Івано-Франківської обласної асоціації футболу з учасниками обласних змагань з футболу.

На нараді були присутні перший заступник голови “ІФАФ” Тарас Клим, заступник голови, виконавчий директор “ІФАФ” Василь Сікора та представники футбольних клубів (команд) чемпіонату, першості, розіграшу фінального етапу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2021-2022 років.

Головною темою на порядку денному була перспектива продовження обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років, обговорення дат проведення та формату змагань на майбутній сезон. Представники клубів розповіли про стан справ, функціонування, кількість футболістів, тренувальний процес у клубах тощо.

Мала місце конструктивна дискусія, але всі клуби одностайно зійшлися в питанні: змагання чемпіонату та першості Івано-Франківської області з футболу серед дорослих команд сезону 2021-2022 років вважати незавершеними через обставини непереборної сили без нагородження переможців та призерів. Рішення по проведенню фінальних частин Кубка області та Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2021-2022 років відкласти до скасування воєнного стану в Україні.

Також деякі представники клубів запропонували провести на території Івано-Франківської області благодійні матчі під гаслом “Разом до перемоги!” на підтримку Збройних Сил України в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

Остаточні рішення щодо питань, які обговорювалися на нараді, будуть прийняті 3 червня на засіданні Виконавчого комітету “ІФАФ”.

ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *