Двоє ураганівців зіграють на Європейських університетських іграх

Футзал

З 16 по 23 липня у польському Лодзі проходитиме чемпіонат Європи з футзалу серед закладів вищої освіти. Цьогоріч він проходитиме у рамках Європейських університетських ігор.

Приємно, що на цих змаганнях будуть представлені і дві українські футзальні команди. Це чоловіча команда Харківського Національного університету ім. В. Каразіна та жіноча команда Харківського Національного економічного університету ім. С. Кузнеця.

Нагадаємо, що команда ХНУ ім. Каразіна у 2019 році здобула срібні нагороди чемпіонату Європи серед закладів вищої освіти, який проходив у португальській Бразі.

ХНУ ім. В. Каразіна: Євген Козлов, Руслан Положій, Станіслав Моспан, Владислав Моспан, Владислав Васильєв, Сергій Малишко, Давид Калашник, Ілля Терентьєв, Ярослав Лебідь, Антон Масленніков, Ярослав Зміївський, Євген Пугач, Павло Скубченко, Сава Лутай. Тренери: Віталій Чернишов, Юрій Петренко.

Одразу звертають на себе увагу два моменти. По-перше – відсутність Даніїла Абакшина. Звісно, цей «стовп» дуже допоміг би «каразінцям», але, вочевидь, на нього розраховують у студентській збірній України. Також у цьому списку відсутній один з лідерів команди та її капітан – Максим Панасенко, який, до речі, у сезоні 2021/2022 грав саме у складі команди з Лодзя – «Відзева», який у новому сезоні гратиме у польській Екстракласі. Однак, навіть без цих двох гравців команда ХНУ ім. В. Каразіна виглядає дуже потужно. Цей колектив не перший рік грає одним складом, і тому сподіваємось, що гравці дуже швидко згадають старі зв’язки та спробують як мінімум повторити своє досягнення зразка 2019 року.

5х5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *