Вихованці Академії НФК “Ураган” вибороли медалі трьох турнірів Nika Cup

Футбол

Вихованці Академії НФК “Ураган” продемонстрували свої вміння на товариському турнірі Nika Cup.

1 липня відбувся одноденний футбольний турнір «Nika Cup» серед дітей 2015 р.н. Відразу дві команди Академія НФК «Ураган» U-7 (тренер – Дмитро Мельников) взяли участь у даних змаганнях.

За результатами зіграних групових протистоянь «Ураган-ІІ» надалі поборолися за 5-6 місце з командою «Ніка-05-Пасічна». З мінімальним рахунком 0:1 перемогу здобули опоненти «дракончиків». У свою чергу, «Ураган-І» у півфінальному двобої обіграли «Ніка-05-І-Каскад» з рахунком 1:0 (гол забив Зелінський Євген), та вийшли у фінал, де нашим суперником стала бучацька команда «Еліта». Нажаль, «ураганчики» не зуміли перемогти опонентів у цьому завзятому двобої, поступившись з рахунком 2:0. Кращим захисником турніру став Зелінський Євген.

Наступними у бій вступили вихованці Сергія Бандури (вікова категорія U-9). Цього разу “ураганчики” виграли основний трофей турніру «Nika Cup», який проходив серед дітей 2013 р. н.

На стадії групових протистоянь «ураганчики» у кожному матчі провадили стрімку атакувальну гру, вдало обігрували суперників та здобували заслужені очки. Надалі, у півфінальному поєдинку «Ураган» здобули впевнену перемогу над однолітками команди «Ліцей-Вікторія». У цій грі «дракончики» були сильнішими за команду опонентів. Матч завершився із рахунком 3:1. Фінальне дербі пройшло за участю «Урагану» та команди ДЮФК «Ніка-05». Матч видався дуже напруженим та сильним, що підтверджено загальним рахунком 2:1 на користь «ураганчиків». Таким чином, Академія НФК «Ураган» здобула золото турніру! Кращим нападником турніру став Ставицький Данило.

Перемогою Академії НФК “Ураган” завершився і турнір серед юних футболістів 2012-го р. н. Тренер Академії НФК «Ураган» вікової категорії U-10 Роман Тимчишин заявив одразу дві команди на турнір «Nika Cup» («Ураган-І», «Ураган-ІІ»).

За підсумком групового етапу «Ураган-І» вийшов з першого місця, а «Ураган-ІІ» – з другого. Надалі команди продовжили боротьбу за місця. Так, «Ураган-ІІ» зіграли два напружених поєдинки за 4-6 місце. Попри завзяту гру та гарні вдало реалізовані моменти, «ураганчикам» сьогодні не везло в обороні. Вони хоч і створювали неабиякий опір суперникам, здобути таку бажану перемогу не зуміли. У грі проти «Прикарпаття-ІІ» «дракончики» поступилися з рахунком 2:3 (забивали: Андрущенко Олександр, Красівський Назар), а одноліткам команди «Ніка-05-Каскад» програли з рахунком 2:4 (дублем відзначився Вєсєлов Микола).

Натомість, «Ураган-І» впевнено здолав суперників на даному етапі змагань, гравши за 1-3 місце. Спершу, «ураганчики» вправно обіграли тернопільську команду «Чемпіон» з нищівним рахунком 4:0 (голи забивали: Климкович Максим (дубль), Андрейчук Олександр (дубль). Фінальне протистояння пройшло за участі юних «драконів» та команди «Прикарпаття-І». Першість у цій грі була за нашою командою. 0:1-здобуваємо перемогу. Єдиний гол у матчі забив Андрейчук Олександр. «Ураган-І» – чемпіони турніру «Nika Cup». Кращим воротарем турніру став Тимків Тарас. Кращим нападником турніру став Партан Максим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *