Збірна ХНУ ім. Каразіна завершила НТЗ в Івано-Франківську

Футзал

Команда харківського вишу готується до чемпіонату Європи серед студентів.

У рамках підготовки до чемпіонату Європи з футзалу серед закладів вищої освіти, який проходитиме з 16 по 24 липня у Лодзі, чоловіча команда Харківського Національного університету ім. В. Каразіна зіграла два товариських матчі з івано-франківським «Ураганом». Якщо бути точним, то суперником «каразінців» була об’єднана команда «Урагану», в якій грали як представники «основи» (зокрема, Михайло Грицина, Роман Кордоба, Артем Фаренюк), так і гравці «Урагану-2-КФВ» (серед них – Василь Баланик, Ігор Безсонов та Олег Гордієвич) та «Урагану U-17» (з цієї команди були залучені Дмитро Федик, Андрій Афтанас та Павло Скіцко). Окрім того, «ураганівцям» допомагали двоє гравців херсонського «Продексіму»: Микола Микитюк та Юрій Савенко.

У першому поєдинку харків’яни після першого тайму вели з рахунком 3:0, але не змогли втримати перевагу, і в підсумку програли 3:4. У другому ж матчі харків’яни так само після першої половини гри вели 3:0. Але далі було цікавіше. По ходу другої половини гри підопічні Віталія Чернишова та Юрія Петренка вели в рахунку 7:0 (!!!). Однак, після цього у ХНУ, вочевидь, почались деякі ігрові експерименти, які призвели до того, що «Ураган» почав скорочувати відставання в рахунку. Зрештою, фінальна сирена зафіксувала підсумковий результат 7:5 на користь ХНУ ім. В. Каразіна.

Вже 13 липня у другій половині дня слобожанці вирушать у Лодзь. Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи серед ЗВО, який відбувався у 2019 році у португальській Бразі, команда ХНУ ім. В. Каразіна посіла друге місце.

Відзначимо, що честь “каразінців” захишатимуть і двоє гравців івано-франківського “Урагану” – Станіслав Моспан та Ілля Терентьєв.

Склад збірної ХНУ ім. Каразіна:
Воротарі: Євген Козлов, Руслан Положій.
Універсали: Владислав Васильєв, Сергій Малишко, Давид Калашник, Ярослав Лебідь, Євген Пугач, Ілля Терентьєв, Павло Скубченко, Владислав Моспан, Станіслав Моспан, Ярослав Зміївський, Антон Масленніков, Сава Лутай.
Тренери: Юрій Петренко, Віталій Чернишов.

5х5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *