У Ямницькій громаді вперше пройшов турнір з пляжного самбо

Бойові мистецтва

У четвер, 14 липня 2022 року, у с. Рибне пройшов перший Відкритий турнір Ямницької дитячо-юнацької спортивної школи з пляжного САМБО на підтримку Збройних сил України.

Захід відбувся за ініціативи керівництва громади та Ямницької ДЮСШ. Учасниками змагань з пляжного САМБО, які проводилися на Західній Україні вперше, стали близько 80 кадетів з кращих спортивних шкіл Прикарпаття.

На спортивну подію обласного рівня завітали голова Ямницької територіальної громади Роман Крутий, депутат громади Олег Драганчук, староста с. Рибне Василь Ісаків, директор Ямницької ДЮСШ Андрій Драганчук, заслужений тренер і старший тренер України із САМБО, майстер спорту Євген Боднарук, ветеран САМБО Ігор Стефурак, інструктор та методист Ямницької ДЮСШ Микола Тихонський,  меценати дійства Володимир Назарук та Роман Іванів, настоятель парафії с. Рибне о. Олексій Данилюк, громадськість та інші гості. Модерував захід голова ГО “Молодіжний альянс Ямниці” Мар’ян Новосільський.

Після урочистого виконання гімну України хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про Героїв, які загинули на фронті, захищаючи нашу Батьківщину. Далі гості почергово зверталися до учасників спортивного дійства зі словами поздоровлень.

У ході змагань було зроблено добровільні пожертви на допомогу нашій армії, загальна сума яких склала 10 600 грн.

Продемонстрували свої сили у мистецтві пляжного САМБО і позмагалися за звання кращих представники близько 10 кращих спортивних шкіл нашої області: ДЮСШ олімпійського резерву м. Надвірна, три передові ДЮСШ м. Івано-Франківська, ДЮСШ м. Яремче, ДЮСШ м. Рожнятів, а також господарі турніру, команда спортивної секції з боротьби САМБО Ямницької ДЮСШ, що функціонує на базі Ямницького ліцею, на чолі з тренерами Людвіком Саварином, Ярославом Бабулою та Любомиром Галіпчаком.

Протягом кількох годин відбувались двобої на піску серед юнаків і дівчат у різних вікових категоріях. За підсумками змагань, переможці та призери у кожній з категорій були відзначені медалями та грамотами.

Ямницька ТГ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *