Андрій Льопа: “Крім жіночої та чоловічої Суперліг, які матимуть абсолютно дзеркальний формат, ми будемо проводити Кубок Ліги”

Волейбол ТОП

Генеральний директор Професійної волейбольної ліги України Андрій Льопа детальніше розповів про регламент Кубку Ліги, відзначивши, що подібні змагання в Італії викликають неабиякий інтерес. 

– Крім жіночої та чоловічої Суперліг, які матимуть абсолютно дзеркальний формат, ми будемо проводити Кубок Ліги, – розповів Андрій Льопа. – Змагання відбудуться, як вже повідомлялося раніше, у грудні після завершення другого кола чемпіонату України. Команди гратимуть за системою плей-оф: перша в рейтингу за підсумками попереднього етапу Суперліги зустрінеться з восьмою, друга — з сьомою і так далі. Перед фіналом учасники отримають один вихідний, щоб гравці мали змогу відпочити. Далі відповідно різдвяно-новорічні канікули, і з 10 січня ми відновлюємо чемпіонат. 

Андрій Степанович упевнений, що на вітчизняних шанувальників волейболу чекають дуже цікаві змагання, бо чемпіонати очікуються рівними: 

– Можливо, одна-дві команди десь переважатимуть інших, зокрема той же “Прометей” чи “Добродій”. Але в цілому, гадаю, буде рівна боротьба. Хочу додати, що в новому сезоні між другим та третім сетами тепер обов’язково вводиться перерва — 15 хвилин. Щоб люди, які приходитимуть на ігри, встигли сходити до туалету або купити каву тощо. Крім того, у цей час ми матимемо можливість показувати рекламу на телебаченні. Це виключно комерційний хід. До матчів чи під час цієї перерви братимуть флеш-інтерв’ю з різними експертами. Після кожного поєдинку буде вручатися нагорода MVP — кращому гравцю. 

ПВЛУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *