Прикарпатські футболістки готуються до євросезону у складі “Житлобуду-2”

Футбол

Учасник жіночої Ліги чемпіонів УЄФА від України харківський “Житлобуд-2” розпочав підготовку до нового сезону.

Після тривалої паузи, пов’язаною з війною в Україні, до тренувань повернулись футболістки триразового чемпіона України харківського “Житлобуду-2”. Цього тижня команда розпочала навчально-тренувальний збір, який пройде у містечку Буськ, що на Львівщині. Додамо, що у недограному через війну сезоні харків’янки посіли першу сходинку і представлять нашу країну у наступному розіграші Ліги чемпіонів УЄФА.

На зборах “житлобудівок” перебувають троє прикарпатських гравчинь, які до війни захищали кольори команди з Харкова. Це Вероніка Андрухів, яка останніх півроку провела у складі румунського клубу “Хеніу” разом з яким виборола звання віцечемпіонки країни, Роксолана Кравчук, яка здобула золоті нагороди чемпіонату Чехії у складі празької “Спарти” та Марія Вінтоняк, яка останніх півроку на професійному рівні не виступала.

Новий сезон “Жилобуд-2” розпочне вже 18-го серпня, коли у рамках Першого раунді Ліги чемпіонів зустрінеться з грузинським “Ланчхуті”. У випадку перемоги на харків’янок 21-го серпня очікує протистояння з переможцем пари “БІІК-Казигурт” (Казахстан) – “Спліт” (Хорватія). Відзначимо, що у єврокубках команда носитиме назву “Ворскла-Харків-2”.

Ліга чемпіонів УЄФА. Перший раунд
Півфінал:
18 серпня
«БІІК-Казигурт» (Казахстан) — «Спліт» (Хорватія)
«Ворскла-Харків-2» (Україна) — «Ланчхуті» (Грузія)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *