У Коломиї грали в парковий волейбол на підтримку ЗСУ (+ ВІДЕО)

Волейбол ТОП

З 1 по 5 серпня у Коломиї на міському озері пройшов Благодійний турнір з паркового волейболу.

У змаганнях взяли участь 18 команд (дитячі команди, збірні команди тренерів, військових, силових та державних структур, сіл Коломийської ТГ), які налічували 108 учасників. Згідно регламенту турніру команди були розподілені на 3 підгрупи. Протягом трьох днів суперники визначали сильнішого на груповому етапі, а згодом найкращі вісім команд потрапили до основного фіналу, а решту учасників змагались у малому фіналі.

Переможцем “малого фіналу” стала команда “Хаймерс”, яка в завзятій боротьбі з рахунком 2:1 здолала команду “Азовсталь”. За підсумками основного фіналу змагань, перемогу здобули волейболісти команди “Тренери”. Другими фінішували “Кондрук і Ко”, тоді як замкнули призову трійку гравці команди “Рятівник”. Найкращими гравцями у складі призерів стали Олена ФЕДОРАК (“Тренери”), Микола КОНДРУК ( “Кондрук і Ко”) та Максим СТРЕБКО (“Рятівник”).

Першочерговою метою проведення таких заходів є збір коштів для потреб воїнів громади, які обороняють нашу державу, та, безперечно – це зміцнити здоров’я дітей та дорослих шляхом заняття їх спортом. Протягом турніру було зібрано 7 070 грн., які будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

Відео телеканал НТК:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *