Наші профі. Закордон: перші очки Петра Кушлика в чемпіонаті Литви

Футбол

Перші очки для Петра Кушлика в Литві, нічийний синдром “Дебрецена” Олександра Романчука і дебют Соломії Гошій в Грузії – про це все в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Литви. 21 тур
“Джугас” Тельшай – ФК “Йонава” – 2:2

“Йонава” під керівництвом Петра Кушлика перервала шестиматчеву серію поразок у чемпіонаті Литви. На вихідних “містяни” в гостях розписали мирову з клубом “Джугас” з Тельшая – 2:2. Звітна нічия стала першою для Петра Івановича у статусі наставника “Йонави”. Разом з тим клуб продовжує перебувати у зоні вильоту з вищого дивізіону чемпіонату Литви – в активі команди 2 залікові пункти у 22 зіграних матчах і десята сходинка змагань.

Чемпіонат Угорщини. 8 тур
ФК “Дебрецен”
– ФК “Кечкемет” – 1:1
Олександр Романчук (Д) відіграв весь матч.

Прикарпатський футболіст Олександр Романчук одразу завоював місце в основі угорського “Дебрецена”. Вдруге поспіль Олександр відіграв повний матч у чемпіонаті Угорщини. Втім, не допоміг “Дебрецену” перемогти “Кечкемет” – нічия 1:1. Після двох турів клуб нашого земляка посідає сьому сходинку турнірної таблиці, здобувши два очки у двох зіграних матчах.

Жінки. Чемпіонат Грузії. 9 тур
“Самегрело” (Тбілісі)
– “Мартве” (Кутаїсі) – 6:0
Соломія Гошій (С) увійшла у гру на 59-ій хвилині.

Захисниця Соломія Гошій дебютувала у складі грузинського клубу “Самегрело”. У переможному матчі столичної команди проти “Мартве” (6:0) наша краянка з’явилась на полі на 59-ій хвилині. Після звітного туру “Самегрело” продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату Грузії, маючи у своєму активі 25 залікових пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *