В Івано-Франківську відбудеться п’ятий тур Кубку України 3х3 “Вперед до перемоги”

Баскетбол

Стало відомо місце проведення наступного – п’ятого – туру Кубку України з баскетболу 3х3 серед чоловічих та жіночих команд «Вперед до Перемоги» (регламент змагань).

Провести змагання заплановано у неділю, 21 серпня 2022 року, у місті Івано-Франківськ в залі спорткомплексу коледжу Фізичного Виховання (Гетьмана Мазепи 142А). Старт змагань о 10:00.

Традиційно до участі у Змаганнях допускаються команди учбових закладів, збірних команд районів, міст, областей, баскетбольних клубів, ДЮСШ, СДЮШОР, УФК, УОР, ліцеїв та інтернатів спортивного профілю, ін. дитячо-юнацьких спортивних закладів (ДЮСЗ), збірні команди України, та інші команди, що подають офіційну заявку та виконують необхідні вимоги до учасників чемпіонату.

Реєстрація учасників вже стартувала. Вона доступна за цим посиланням.

Змагання відбуватимуться відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 28.05.2022 No 1587 «Про деякі питання проведення всеукраїнських спортивних заходів в умовах воєнного стану, без глядачів. У разі повідомлення про повітряну тривого учасники змагань переходять у найближче укриття. Стежити за змаганнями можна буде завдяки онлайн трансляціям на сайті ФБУ.

Всі реєстраційній внески будуть переданні на допомогу ЗСУ. Також під час проведення кожного з турів буде проведено благодійний аукціон, а зібрані кошти підуть на придбання авто для ЗСУ. Під час змагань всі бажаючі зможуть долучитись до збору коштів та зробити свій внесок на придбання  авто для ЗСУ. Ціль – зібрати 300 000 грн. У кожного з небайдужих є можливість задонатити завдяки QR коду, що на афіші або через PayPal: mediaukrbasket@gmail.com

Тур у Івано-Франківську стане п’ятим туром першого етапу. Фінал має відбутись вже наприкінці серпня.

Календар змагань:

1 тур – 16.07.2022р. – Київ (результати змагань)
2 тур – 23.07.2022р. – Рівне (результати змагань)
3 тур – 30.07.2022р. – Тернопіль (результати змагань)
4 тур – 06.08.2022р. – Черкаси (результати змагань)
5 тур – 21.08.2022р. – Івано-Франківськ

Нагадаємо, два з проведених етапів виграла команда Boris “Magic”Johnson. Переможцем другого туру стала “Промбудсфера”, а останній етап у Черкасах виграла команда “Stifler”.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *