Людмила Лузан виборола “срібло” на престижному Суперкубку ICF в США

Олімпійські види ТОП

Чергова медаль франківської веслувальниці.

Минулого тижня в американському Оклахома-Сіті пройшов престижний Суперкубок ICF з веслування на байдарках та каное. Змагання Суперкубку проходили через тиждень після закінчення чемпіонату Європи в Мюнхені. На континентальній першості Людмила Лузан виборола три медалі – “золото” у каное-двійці та срібло у заїздах на 200 м та 500 м.

Натомість у представницьких змагання Суперкубку ICF Лузан у парі з молдованином Олегом Тарновскі пройшла до фіналу змагань зі змішаної парної естафети на каное-одиночках на дистанції 1500 м.

Лузан і Тарновскі подолали дистанцію за 7:33.76 хвилини, чого вистачило для срібної нагороди. Переможцям – тандему Майярд та Сєргєю Тарновскі – українсько-молдовська пара програла понад 15 секунд. Третіми на цій дистанції стали іспанка Марія Корбера та українець Павло Алтухов.

Суперкубок ICF. Каное-одиночка, змішана естафета (1500 м). Фінал

  1. Марія Майярд / Сєргєй Тарновскі (Чилі / Молдова) 7:18.61
  2. Олег Тарновскі / Людмила Лузан (Молдова / Україна) +15.15
  3. Марія Корбера / Павло Алтухов (Іспанія / Україна) +17.18

Нагадаємо, спортивне літо видалось напрочуд вдалим для Людмили Лузан. Окрім трьох нагород Мультиспортивного Євро (“золото” у каное-двійці та “срібло” у заїздах на 200 м та 500 м) Людмила також здобула три нагороди на чемпіонаті світу в канадському Галіфаксі. На початку серпня Лузан виборола золоті медалі на дистанціях у 500 та 1000 метрів в одиночці та “срібло” – у парному виступі з Анастасією Четверіковою на 500-метрівці.

За матеріалами Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *