Баскетболісти “Говерли-Прикарпаття” перемогли на благодійному турнірі в Івано-Франківську

Баскетбол ТОП

4-го вересня в центрі Івано-Франківська відбувся видовищний благодійний турнір з баскетболу 3х3 на підтримку Збройних Сил України.

Участь у фінальному турнірі серії змагань з баскетболу 3х3 “BLAGO TOURNAMENT 3х3” взяли 5 команд з Івано-Франківська, Калуша та Богородчан підсилені виконавцями з інших регіонів. За підсумком баскетбольних баталій найкращими стали гравці “Говерли-Прикарпаття” з Івано-Франківська, які у фіналі здолали команду “ІФНМУ” – 14:10. Честь “говерлян” на турнірі захищали Сергій Аврахов, Степан Лесик, Андрій Лонюк та Максим Тимофійчук. “Бронзу” вибороли гравці БК “Калуш”.

“BLAGO TOURNAMENT 3х3” став підсумковим турніром літнього сезону з баскетболу 3х3. Під час його проведення було зібрано 10 000 грн, які будуть направлені на закупівлю всього необхідного нашим захисникам на передовій.

Як відзначають організатори змагань Валентин та Владислав Марусяки, це не останній масштабний турнір і попереду в команди організаторів амбітні плани та проведення не одного івента для популяризації спорту в Івано-Франківську та Прикарпатті.

Підсумки “BLAGO TOURNAMENT 3х3”:
1. “Говерла-Прикарпаття” Івано-Франківськ
2. “ІФНМУ” Івано-Франківськ
3. БК “Калуш
4. “Говерла-КФВ” Івано-Франківськ
5. БК “Бого” Богородчани

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *