Наші профі. Жінки: дебютний гол Даяни Семків

Футбол

Минулих вихідних стартував новий сезон жіночого чемпіонату України.

Чемпіонат України. 1 тур
“Динамо” (Київ)
 – “Колос” (Ковалівка) – 2:1
Леся Словак (Д) відіграла весь матч і на 29-ій хвилині отримав попередження. Мар’яна Іванишин (К) відіграла весь матч.

У дербі Київщини столичне “Динамо” вдома перемогло ковалівський “Колос” – 2:1. Повний поєдинок провели наші краянки – Мар’яна Іванишин у гостей, тоді як Леся Словак у господарок, яка ще й напрацювала на попередження.

“Атекс” (Київ) – “Ладомир” (Володимир-Волинський) – 0:8
Тетяна Аполлоніна (Л) відіграла весь матч.

Досвідчена Тетяна Аполлоніна у новому сезоні повернулась до основного складу “Ладомира”. У переможному матчі проти київського “Атексу” (8:0) захисниця зіграла всі 90 хвилин.

СК “Дніпро-1” (Дніпро) – “Кривбас” (Кривий Ріг) – 0:7
Вероніка Кузьмин (Д-1) відіграла весь матч. Світлана Маліборська (Д-1) увійшла у гру на 73-ій хвилині. Тетяна Пилипенко (Д-1) увійшла у гру на 73-ій хвилині. Вікторія Серемчук (Д-1) не потрапила до заявки на матч. Даяна Семків (К) вийшла у стартовому складі, на 33-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 68-ій хвилині.

Невдалий старт нового сезону видався для найбільш “прикарпатської” команди Вищої ліги “Дніпра-1”. У 1 турі “спортклубівки” поступились криворізькому “Кривбасу” – 0:7. У складі гостей один з голів в активі прикарпатської гравчині Даяни Семків, для якої це перший м’яч за нову команду.

Відеоогляд матчу (гол Семків з 3:03):

“Шахтар” (Донецьк) – “Ворскла” (Полтава) – 0:5
Оксана Геник (Ш) відіграла весь матч. Любов Мохнач (Ш) відіграла весь матч. Роксолана Кравчук (В) відіграла весь матч і на 85-ій та 90-ій хвилинах відзначалась голами. Вероніка Андрухів (В) відіграла весь матч.

Донецький “Шахтар” з Оксаною Геник та Любов’ю Мохнач у складі вдома поступився потужній полтавській “Ворсклі” – 0:5. Перемогу “ворсклянкам” забезпечили Вероніка Андрухів та Роксолана Кравчук, в активі якої дубль.

Відеоогляд матчу (голи Кравчук з 3:36 та 4:09):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *