Гравці «Прикарпаття» – у символічних збірних 3-го туру Першої ліги

Футбол

Індивідуальні відзнаки футболістів “Прикарпаття” після домашньої перемоги.

За підсумками третього туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття” здобуло домашню перемогу у матчі з “Нивою” (1:0), одразу кілька футболістів івано-франківської команди були відзначені спортивними сайтами, які висвітлюють Першу лігу. Правий захисник Роман Борисевич і лівий півзахисник Михайло Писко увійшли до символічної збірної за версією Footboom, причому Михайло – вже вдруге поспіль.

А на думку сайту Sport Arena ще два гравці “Прикарпаття” потрапили до числа найкращих: центральний захисник Василь Француз та автор єдиного забитого м’яча, півзахисник Іван Сондей. Для обох футболістів івано-франківської команди це перше подібне визнання у цьому сезоні. Доречі, телеграм-канал pfl.ukraine включив Сондея у список претендентів на «Найкращого гравця туру Першої ліги №3» за версією вболівальників. Підтримати Івана Сондея можна в голосуванні!

Центральний захисник – Василь Француз (Прикарпаття)
Передовсім, відзначаємо гру захисту Прикарпаття – досить майстерні, технічні тернополяни не отримали біля воріт господарів очікуваної свободи. Щодо Француза, то він ще й добре відпрацював на атаку. Після його довгої передачі міг забивати Барчук, а сам Василь добре підключався на стандарти й струсонув каркасом воріт.

Лівий півзахисник – Іван Сондей (Прикарпаття)
Щоб відзначити той внесок, який зробив досвідчений і технічний півзахисник Сондей, поставимо його ліворуч у півзахисті (зважаючи на універсалізм і рухливість цього футболіста, здатного покривати великі території поля). Прикарпатець відразу після перерви спочатку провів пристрілку по воротах Ниви, а потім забив красивий м’яч у ворота тернополян, хвацько прийнявши закидну подачу Цюцюри та пробивши без шансів для суперників.

За версією сайту Sport Arena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *