Наші профі. Закордон: “Йонава” Петра Кушлика знову з очками

Футбол

Огляд виступів прикарпатських профі у закордонних клубах.

Чемпіонат Литви. 27 тур
ФК “Йонава” – ФК “Паневежіс” – 1:1

Петро Кушлик разом з “Йонавою” здобув другий заліковий пункт в чемпіонаті Литви. У грі 27-го туру “містяни” поділили очки з ФК “Паневежіс” – 1:1. Втім, “Йонава” й надалі продовжує перебувати на дні таблиці – всього в активі команди три набрані очки у 28-ми зіграних зустрічах.

Чемпіонат Угорщини. 8 тур
ФК “Пакш” – ФК “Дебрецен” – 1:0
Олександр Романчук (Д) відіграв весь матч.

“Дебрецен” Олександра Романчука зазнав третьої поразки в чемпіонаті, в гостях програвши “Пакшу” – 0:1. Прикарпатський оборонець зіграв всі 90 хвилин. Невдача відкинула “Дебрецен” на дев’яту сходинку “турнірки”, а перевага над “Мезйокйовешдом”, що йде у зоні вильоту, складає скромних два пункти.

Жінки. Чемпіонат Грузії. 13 тур
“Самегрело” (Тбілісі) – “Колхеті” (Хобі) – 2:1
Соломія Гошій (С) увійшла у гру на 66-ій хвилині.

Продовжує штампувати перемоги в чемпіонаті Грузії тбіліський “Самегрело” Соломії Гошій. В черговому турі під натиском лідерок турніру не встояв “Колхеті” – 2:1. Наша землячка увійшла у гру в середині другого тайму. За підсумком 13-го туру “Самегрело” очолює турнірні перегони, здобувши перевагу над чинним чемпіоном з “Ланчхуті” у п’ять залікових пунктів.

Жінки. Чемпіонат Литви. 14 тур
“Гінтра” (Шяуляй) – ФК “Вільнюс” 5:0
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч.

Розгромною поразкою завершились футбольні вихідні для “Вільнюса” Христини Перевізник. “Містянки” не знайшли аргументів у протистоянні з лідером турніру “Гінтрою” – 0:5. Прикарпатська нападниця провела на полі всі 90 хвилин. Попри невдачу “Вільнюс” зберіг за собою третю сходинку таблиці і зосередиться на боротьбі за “срібло” разом з “Жальгірісом”.

Жінки. Чемпіонат Польщі. 4 тур
“Погонь” (Тчев) – “СМС” (Лодзь) – 0:7
Марина Погрібняк (П) не потрапила до заявки на матч.

Розгромлена на вихідних була і польська “Погонь” – клуб з Тчева без участі нападниці Марини Погрібняк програв потужному “СМС” з Лодзі (0:7). За підсумком 4-го туру “Погонь” перебуває на десятій сходинці Екстракляси.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. 1 тур
“Етнікос” (Ахнас) – ФК “Ксилотімву 2006” – 3:2
Ігор Худоб’як (Е) відіграла весь матч.

З перемоги новий сезон у другому дивізіоні Кіпру розпочав “Етнікос” Ігоря Худоб’яка. У стартовому матчі турніру Худік і Ко обіграв “Ксилотімву 2006” – 3:2. Наш земляк традиційно провів на полі весь матч.

Чемпіонат Франції. ІІ дивізіон. 1 тур
ФК “Ґренобль” – “Ле-Пюї” (Ле-Пюї-ан-Веле) – 1:0
Катерина Боклач (Ґ) не потрапила до заявки на матч.

Дебют Катерини Боклач у французкому футболі поки відкладається. У матчі стартового туру Дивізіону 2 “Ґренобль” без участі нашої голкіперки обіграв “Ле-Пюї” – 1:0.

Жінки. Чемпіонат Швейцарії. ІІІ дивізіон. 6 тур
“Шварц-Вайсс” (Базель)
– ФК “Аттісвіль” – 4:0
Анастасія Василишин (Ш-В) відіграла весь матч.

Перший “сухий” матч в чемпіонаті Швейцарії провела голкіперка Анастасія Василишин. У грі проти “Аттісвіля” Анастасія зуміла зберегти свої ворота недоторканими і допомогла “Шварц-Вайссу” перемогти – 4:0. Завдяки цій перемозі “чорно-білі” наблизились впритул до лідера турніру “Конкордії” і тепер програють землячкам всього лиш один зілковий пункт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *