Наші профі. УПЛ: дебют Владислава Семотюка

Футбол

Огляд 4-го туру УПЛ в розрізі прикарпатських профі.

Українська Прем’єр-ліга. 4 тур
“Кривбас” (Кривий Ріг) – “Верес” (Рівне) – 0:1
Владислав Семотюк (К) 
увійшов у гру на 83-ій хвилиніРоман Дебелко (К) залишився на лаві для запасних. Микола Квасний (В) увійшов у гру на 75-ій хвилині.

Триває невдала серія криворізького “Кривбасу” – у 4-му турі команда Юрія Вернидуба програла “Вересу” (0:1). У складі криворіжців Владислав Семотюк дебютував, вийшовши наприкінці зустрічі, а Роман Дебелко залишився на лаві для запасних, тоді як у гостей Микола Квасний з’явився в середині другого тайму. Після звітного туру “Кривбас” посідає передостанню сходинку таблиці, тоді як “Верес” ділить третю-п’яту позиції разом з “Зорею” та “Дніпро-1”.

“Шахтар” (Донецьк) “Чорноморець” (Одеса) – 2:1

Близьким до сенсації у 4-му турі був одеський “Чорноморець”. У грі проти “Шахтаря” команда Романа Григорчука трималася на рівних і лише в доданий арбітром до другого тайму час пропустила – 1:2. Попри поразку одесити продовжують перебувати на дванадцятій позиції УПЛ, маючи у своєму активі два зілакові пункти.

СК “Дніпро-1” (Дніпро) – “Металіст 1925” (Харків) – 3:0
Володимир Адамюк (Д-1) відіграв весь матч і на 62-ій хвилині відзначився голом.

Вдруге поспіль забитим м’ячем в УПЛ відзначився Володимир Адамюк. Цього разу наш земляк відкрив лік голам у матчі проти “Металіста 1925” і допоміг “Дніпру-1” перемогти – 3:0. Перемога дозволила дніпрянам втриматись у чільній трійці УПЛ – наразі команда посідає третю сходинку, випереджаючи “Зорю” та “Верес” за додатковими показниками.

Відеоогляд матчу (гол Адамюка з 1:53):

“Колос” (Ковалівка) – “Металіст” (Харків) – 1:0
Віталій Федорів (М) не потрапив до заявки на матч.

Харківський “Металіст” без участі оборонця Віталія Федоріва в гостях програв одному з лідерів турніру ковалівському “Колосу” – 0:1. Харків’яни за підсумком футбольного тижня йдуть на шостій позиції таблиці.

“Інгулець” (Петрове) – ФК “Минай” – 1:2
Тарас Саків (І) не потрапив до заявки на матч. Назарій Воробчак (М) вийшов у стартовому складі і був замінений на 72-ій хвилині.

Історичними видались вихідні для ФК “Минай” – підопічні Володимира Шарана у матчі проти “Інгульця” (2:1) здобули першу гостьову перемогу в УПЛ у власній історії. У господарів був відсутній Тарас Саків, тоді як у гостей Назарій Воробчак з’явився всередині другого тайму. “Інгулець” після 4-го туру перебуває на дванадцятій сходинці, тоді як “Минай” завдяки перемозі здійснив непоганий стрибок угору і зараз йде дев’ятим.

Чемпіонат U-19. 4 тур
“Шахтар” U-19 (Донецьк) – “Чорноморець” U-19 (Одеса)  3:1
Михайло Хромей (Ш) відіграв весь матч і на 78-ій хвилині відзначився голомАртур Микитишин (Ш) відіграв весь матч і на 13-ій хвилині отримав попередження

Юніорський склад “Шахтаря” продовжив свою безпрограшну серію. У черговому турі “гірники” розібрались з однолітками з “Чорноморця” – 3:1. Відзначимо, що обидва наші земляки провели всі 90 хвилин на полі, а також організували четвертий гол у зустрічі – Артур Микитишин асистував, Михайло Хромей забивав. Наразі “Шахтар” ділить першу-третю сходинки таблиці разом з “Рухом” та “Динамо”.

Відеоогляд матчу (гол Хромея з 3:40):

СК “Дніпро-1” U-19 (Дніпро) – “Металіст 1925” U-19 (Харків) – 1:3
Іван Оробець (М1925) відіграв весь матч.

Традиційно повний матч у складі “Металіста 1925” відіграв Іван Оробець, який допоміг харків’янам здобути першу перемогу в сезоні над “Дніпром-1”. Три залікові пункти дозволили “Металісту 1925” піднятись на дванадцяту позицію чемпіонату U-19.

“Колос” (Ковалівка) U-19  “Металіст” U-19 (Харків) – 0:3
Євген Данилюк (К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 62-ій хвилині.

Ковалівський “Колос” в 4-му турі зазнав розгромної поразки – вдома клуб з Київщини програв “Металісту” (0:3). Півзахисник господарів Євген Данилюк вийшов у стартовому складі і був замінений в середині другого тайму. Невдача відкинула “Колос” на дев’яту сходинку тутрнірної таблиці.

“Ворскла” U-19 (Полтава) – ФК “Олександрія” U-19  0:3
Андрій Андрейчук (О) вийшов у стартовому складі і був замінений на 64-ій хвилині. Дмитро Шостак (О) увійшов у гру на 64-ій хвилині.

В чемпіонаті U-19 також маємо прикарпатський дебют. У матчі “Олександрії” та “Ворскли” (3:0) у складі гостей з’явився новачок Дмитро Шостак, який, до слова, замінив ще одного нашого земляка Андрія Андрейчука. Олександрійці посідають четверту позицію і поки є єдиною командою, яка не втрачала очок в поточному сезоні, здобувши три перемоги у трьох зіграних зустрічах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *