Плавчиня з Харкова Оксана Кошевська у Коломиї тренує дорослих і дітей (ВІДЕО)

Плавання ТОП

Спортсменка, яка переплила Босфор, тренує дітей та дорослих у Коломиї. Мешканка Харкова, втікаючи від війни, на Прикарпатті опинилася випадково.

Саме тут оговтувалась та готувалася до всесвітньовідомого запливу. У серпні кваліфікована тренерка Оксана Кошевська здобула омріяне босфорське золото, яке тепер зберігає у Коломиї, пише Репортер.

За технікою плавання у коломийському спорткомплексі “Графіт” із захопленням спостерігають і професіонали, і аматори. Кажуть: жінка вражає швидкістю та майстерністю.

Оксана Кошевська народилася в Енергодарі Запорізької області. Вранці 24 лютого прокинула від вибухів, тому з родиною вирішила їхати до більш безпечного місця. Уже 26 лютого опинилися у Коломиї. Коли дізналися, що у місті є басейн, вирішили з чоловіком та дитиною залишитися саме тут.

За свою кар’єру спортсменка подолала сотні запливів. Найбільша дистанція – 16 км. Цього року 35-річна спортсменка переплила Босфор з азійської частини Стамбула до європейської.

Ця золота медаль була як нездійсненна мрія, – розповідає Оксана Кошевська. – І в цьому році всі три призові місця зайняли дівчата з України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *