Наші профі. Жінки: голеадорський хист Роксолани Кравчук

Футбол

Шість з восьми команд прикарпатських футболісток святкували перемоги в черговому турі Вищої ліги жіночого чемпіонату України.

Чемпіонат України. 4 тур
“Верес” (Рівне) – “Ворскла” (Полтава) – 0:5
Роксолана Кравчук (В) відіграла весь матч і на 20-ій та 57-ій хвилинах відзначалась голами. Вероніка Андрухів (В) відіграла весь матч і на 83-ій хвилині реалізувала пенальті.

Переможну ходу у Вищій лізі демонструє полтавська “Ворскла”. “Ворсклянки” завдяки дублю Роксолани Кравчук та м’ячу Вероніки Андрухів розгромили рівненський “Верес” – 5:0. Наразі команда наших краянок показує стовідсотковий результат – три перемоги у трьох зіграних зустрічах.

Відеоогляд матчу (голи Кравчук з 0:43 та 3:36, гол Андрухів з 5:09):

“Кривбас” (Кривий Ріг) – “Динамо” (Київ) – 6:0
Даяна Семків (К)  відіграла весь матч. Леся Словак (Д) відіграла весь матч.

Без втрат очок наразі і криворізький “Кривбас”. На вихідних “червоно-білі” розгромили столичне “Динамо” – 6:0. Даяна Семків у господарок та Леся Словак у гостей провели всі 90 хвилин. За підсумком туру “Кривбас” продовжує очолювати турнірні перегони, здобувши 12 очок. “Динамівки” ж наразі йдуть на четвертій сходинці, маючи у своєму активі 6 залікових пунктів.

“Ладомир” (Володимир-Волинський) – “Колос” (Ковалівка) – 1:3
Тетяна Аполлоніна (Л) вийшла у стартовому складі і була замінена на 16-ій хвилиніМар’яна Іванишин (К) відіграла весь матч.

Ще одне дербі прикарпатських футболісток відбулось на Волині. “Ладомир” Тетяни Аполлоніної програв “Колосу” Мар’яни Іванишин – 1:3. Обидві наші краянки з’явились з перших хвилин у своїх командах. Завдяки перемозі “Колос” піднявся на п’яту позицію таблиці, тоді як “Ладомир” втратив кілька сходинок і зараз йде восьмим.

“Пантери” (Умань) СК “Дніпро-1” (Дніпро)  0:2
Вероніка Кузьмин (Д-1) увійшла у гру на 46-ій хвилиніТетяна Пилипенко (Д-1) увійшла у гру на 90-ій хвилиніСвітлана Маліборська (Д-1) залишився на лаві для запаснихВікторія Серемчук (Д-1) не потрапила до заявки на матч.

“Дніпро-1” святкував свою другу перемогу в сезоні, в гостях обігравши уманські “Пантери” – 2:0. У складі тірумфаторок Вероніка Кузьмин та Тетяна Пилипенко вийшли у другому таймі, Світлана Маліборська залишилась на лаві для запасних, а Вікторія Серемчук знову опинилась поза заявкою. “Спортклубівки” зробили крок угору в турнірній таблиці і зараз перебувають на шостому рядку.

“ЕМС-Поділля” (Вінниця)“Шахтар” (Донецьк)  0:2
Оксана Геник (Ш) відіграла весь матч. Любов Мохнач (Ш) відіграла весь матч.

Скромну звитягу з рахунком 2:0 здобув жіночий склад “Шахтаря”. У матчі 4-го туру змагань під натиском “шахтарівок” не встояв “ЕМС-Поділля” – 2:0. Оксана Геник та Любов Мохнач вже традиційно відіграли всі 90 хвилин. Попри перемогу “Шахтар” втратив одну позицію в таблиці і зараз йде на сьомій сходинці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *