“Заїхати на Еверест”. Франківський велосипедист збиратиме гроші на ЗСУ

Інші

Франківець і завзятий велосипедист Ігор Волочій у суботу, 8 жовтня, збирається подолати один із найважчих челенджів – Еверестинг. Крім того, він хоче назбирати грошей для ЗСУ, повідомляє Репортер.

Щоб мої страждання не були марними, давайте назбираємо Еверест (читай як дуже багато) грошей для ЗСУ! – пише Ігор Волочій.

За його словами, ідея Еверестингу доволі проста та водночас брутально важка. Треба підніматись на велосипеді вверх-вниз на одному пагорбі, поки не набереш 8848 метрів набору висоти. Це і є висота Евересту, найвищої у світі гори.

Ігор Волочій планує зробити 82 підйоми протяжністю 2 км, що разом зі спусками становитиме 328 км за одну активність. Без сну та майже без відпочинку.

Донатьте будь яку суму і в результаті колаборації вашої підтримки та моїх страждань – Еверест грошей від небайдужих велосипедистів полетить до Благодійний Фонд Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundation , – пише Ігор Волочій. – Я ж матиму за спиною вагому причину не здаватись та рухатись вперед в цій невпинній битві на витривалість, що штовхатиме мене до фізичних та психічних меж.

За найбільший донат Ігор обіцяє подарувати джерсі велосипедної команди Тур де Франс 2021 “EF Education” з автографами її гонщиків. Її, каже, він виграв в одному з челенджів від Rapha.

Реквізити:

Монобанк: https://send.monobank.ua/jar/7ThUJ6nJyr

ПриватБанк: 4149 4991 1230 1153 – Ігор Волочій

PayPal: i.volo4iy@gmail.com

Замість довідки:

У 1994 році Джордж Маллорі (онук відомого британського альпініста з ідентичним іменем) десять разів підкорив гору Донна Буанг в Австралії на велосипеді, подолавши 8,848 метра.

Надихнувшись його результатом, клуб велосипедистів з Мельбурна – HELLS 500 – зробив такий підйом офіційним челенджом. Енді ван Берген, засновник клубу, потім заснував сайт everesting.cc, щоб поєднати усіх Еверестерів, регулювати кожен підйом та відтворювати успіхи у Залі Слави.

Можна підкорити «Еверест», проїхавши за одну спробу 8,848 метра одним маршрутом при підйомі нагору. Можна перепочивати, але заборонено спати. Зазвичай спроба займає 24 години. Але сам факт завершення поїздки є великим успіхом. Для першого разу достатньо просто фінішувати, не треба звертати увагу на час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *