Ставки на спорт онлайн — можливість заробити гроші

Інші

Ставки на спорт Україна. Як правильно робити ставки. Основні стратегії та можливості на сайті БК Фафбет в Україні.

Букмекерська контора Фавбет – як робити ставки на спорт онлайн

У світовому просторі постійно відбувається якийсь ігровий процес: наприклад зустріч двох футбольних команд. Відразу ніхто не знає результат і тому азартні люди укладають на це ставки онлайн. Існують установи, які займаються цим на професійному рівні – букмекерські контори. Ставки на спорт можна робити на Favbet.

Приклад ставки на спорт: при отриманні переваги “Реалом” – виграє перший учасник, другий природно залишається в програші й позбавляється своїх поставлених грошей. БК пропонує умови змагань, приймає та виводить кошти, контролює результати зустрічей, веде інформаційну політику про ігровий процес.

Букмекери мають право займатися своєю діяльністю поза законними ігровими майданчиками. Їхня практика повинна мати дозвіл і всі букмекери повинні бути об’єднані в самоврядні федерації.

Як робити ставки

З головними розв’язками букмекер ознайомлює в моментальному онлайн-доступі, який називають основним напрямком. Сюди включені успіхи однієї та другої команд і нічийний результат. скільки порушень буде у першої команди та навіть скільки голів буде забито головою.

Якщо розпис має кілька фіналів, це називається “широким розписом”, якщо мало – “вузьким”. Коли використовують термінологію “лінія на матч” – це висновки на змагання, якщо це “лінія БК” – комплекс списків на всі змагання, які видає цей майданчик. Іноді списком називають передматчеві введення, протилежні парі наживо. Фавбет – перевірений сайт ставки на спорт.

Які бувають ставки

Поширеним фіналам букмекерські заклади винайшли свої терміни та визначення. Укладати парі можна на один фінал або поєднати деякі випадки в єдиній суперечці – тут також застосовується своя термінологія. Головний перелік:

  • Як уже говорилося раніше, що список номер один – це суперечка на успіх однієї чи іншої збірної або нічийний результат. Успіх команди номер один зображений “П1” або просто “1”, нічийний результат – “Х”, успіх другий – “П2” або просто “2”.
  • Можна укласти суперечку одночасно на виграш першою чи нічию — позначається «1Х». Відповідно, на виграш другий чи нічия – «Х2», а тріумф першої чи другої – «12». Значить кінцеве парі не зіграє, тільки якщо буде нічийний результат. Вони мають назву «подвійний шанс».
  • Тоталами називаються суперечки, в яких дія – це сума пропущених м’ячів, зібраних балів, вкинутих кутових або отриманих порушень. Їх роблять за поняттям «більше/менше». Якщо ви поставите на “тотал понад 2,5 гола”, отже, якщо збірні в результаті заб’ють два або менше голів – ви аутсайдер, якщо три і більше – лідер. Наприклад, якщо результат 1:1 – це “тотал менш як 2,5” », Результат 2:2 – «тотал понад 2,5». Бувають особисті тотали — тоді враховують голи якоїсь однієї з команд.

Окремий варіант загальної фори – “нульова фора”. Вона загалом без нічийного результату. У цьому випадку до підсумків обраної збірної плюсується нуль. Значить при успіху введення зіграє, при поразці – ні, а за нічийного результату — повертається. Якщо укласти парі на П1, то при нічийному результаті втрачаються кошти введення, і з «нульової фори» за нічиєї, нічого очікувати ніяких втрат.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *