Академія НФК “Ураган” U-8 – переможець турнір “Моршинська осінь”

Футбол

Впродовж трьох днів, з 27 по 29 жовтня, гравці Академії НФК «Ураган» 2014 р.н. під наставництвом Володимира Слободяна змагались на турнірі «Моршинська осінь».

У перший день змагань «червоно-чорні» зустрілись з командою «Ігровець» (Калуш). Франківцям вдалось здобути перемогу з рахунком 4:6. Впродовж матчу двічі відзначився Давид Процюк, по голу забили: Максим Лещак, Максим Котович, Роман Будункевич та Святослав Осадчий. Наступний поєдинок «дракончики» провели проти гравців «Руху- І» (Львів). У результаті на табло 1:1. Єдиний м‘яч за Академію НФК «Ураган» реалізував Максим Лещак.

Наступного дня вихованці Академії НФК «Ураган» зіграли проти ДЮСШ м. Жидачів. Матч завершився з рахунком 4:1 на користь команди з Жидачева. Єдиним голом за «червоно-чорних» відзначився Максим Лещак. А от 4 гра турніру для франківців видалась переможною. У матчі проти ФК Львів (білі) вони здобули першість з різницею у 6 м‘ячів. Двічі моменти реалізував Давид Процюк, забивали також Максим Гергелюк, Давид Зеленський, Максим Котович та Святослав Осадчий.

«За результатами ігор у групі А команда Академії НФК «Ураган», набравши 7 очок, посіла друге місце в групі, чим здобула право зіграти у пів фіналі турніру», – зазначив тренер команди Володимир Слободян.

У завершальний день турніру, у пів фіналі, «червоно-чорні» зіграли проти ФК Львів (сині). Цей матч завершився на користь Академії НФК «Ураган» з рахунком 4:3. Хет-трик реалізував Роман Будункевич, ще один м’яч за Давидом Зеленським. А от у фінальній грі «дракончики» не дали жодного шансу команді-суперника «1на1» зі Стрия. Обіграли їх з різницею у 5 м‘ячів. Тричі забив Давид Процюк, ще по м‘ячу у ворота стриян відправили Максим Гергелюк та Максим Лещак.

За результатами ігор команда Академії НФК «Ураган» посіла перше місце змагань. Кращим гравцем турніру визнано гравця команди Академії НФК «Ураган» Романа Будункевича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *