Наші профі. ПФЛ: “Полісся” – перший учасник фінальної “пульки”

Футбол

“Полісся” Вадима Червака продовжує перемагати, “Карпати” Владислава Приймака наприкінці гри дотиснули “Буковину” – огляд футбольних вихідних для прикарпатських профі у змаганнях ПФЛ.

Перша ліга. Група А. 10 тур
“Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – “Діназ” (Вишгород) – 3:2
Максим Куліш (Д) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

Вишгородський “Діназ” все далі віддаляється від фінальної пульки. У матчі 10-го туру групи А вишгородці поступились “Епіцентру” – 2:3. Півзахисник гостей Максим Куліш відіграв перший тайм. “Діназ” наразі йде шостим в таблиці, а відставання від “Ниви”, що перебуває на четвертій сходинці, складає вже шість очок.

“Нива” (Тернопіль) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 4:0
Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

Тернопільська “Нива” на вихідних перемогла у матчі за “шість очок”, вдома здолавши “Прикарпаття” – 4:0. Голкіпер тернополян Віталій Жупанський знову залишився на лаві для запасних. “Нива” закріпилась на прохідній четвертій сходинці, випереджаючи прямих конкурентів з Івано-Франківська на чотири залікові пункти.

ФСК “Маріуполь” – “Полісся” (Житомир)  0:2
Вадим Червак (П) не потрапив до заявки на матч.

Житомирське “Полісся” стало першою командою, що гарантувала собі участь у фінальній вісімці. Це стало можливим завдяки перемозі полісян над “Маріуполем” – 2:0. Захисник житомирян Вадим Червак звітну гру пропустив через дискваліфікацію. “Полісся” продовжує лідирувати у групі А, маючи у своєму активі 28 набраних очок.

“Буковина” (Чернівці) – “Карпати” (Львів) – 1:2
Владислав Приймак (К) відіграв весь матч.

“Карпатівці” знову вирвали перемогу. Цього разу забивши двічі наприкінці поєдинку, зуміли зламати опір “Буковини” – 2:1. Захисник львів’ян Владислав Приймак традиційно провів весь матч. “Карпати” продовжують гонитву за лідером “Поліссям”, зберігши відставання у п’ять очок.

Друга ліга
5 тур
“Металург-2” (Запоріжжя) – “Васт” (Миколаїв) – 2:2
Дмитро Гуменяк (В) увійшов у гру на 54-ій хвилині і на 84-ій хвилині відзначився голом.
9 тур
“Реал Фарма” (Одеса) – “Васт” (Миколаїв) – 2:0
Дмитро Гуменяк (В) не потрапив до заявки на матч.

Триває “єврокубковий” графік миколаївського “Васта”, який знову провів два поєдинки протягом тижня. У матчі проти дублерів “Металурга” Дмитро Гуменяк влучним ударом приніс своїй команді нічию (2:2), то в другому матчі команда без участі нашого земляка програли одеській “Реал Фармі” – 0:2. “Васт” за підсумком туру перебуває на сьомій позиції Другої ліги.

Відеоогляд матчу “Металург-2” – “Васт” (гол Гуменяка з 5:02):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *