Артем Водолазський: “Найбільше мені подобається позиція третього номера”

Баскетбол Пряма мова

До нашого клубу форвард Артем Водолазський перебрався з Рівного, а загалом більшу частину кар’єри провів у Кривому Розі, де виступав за місцевий «Кривбас».


Артем Водолазський уродженець та вихованець криворізького баскетболу, народився 11 липня 1992 року, має зріст 197 см та вагу 95 кілограм. Всю свою професійну кар’єру, понад десять років, він провів у командах рідного міста, і завжди був одним з лідерів.


Пропонуємо вашій увазі флеш-інтерв’ю із новачком «Говерли».


– Артеме, раді вітати тебе в нашому клубі. Як виник варіант продовжити кар’єру у «Говерлі»?
– Мені подзвонив директор клубу і запропонував приєднатися до команди. За деякий час перемовин ми дійшли згоди, і тому я перебрався до Івано-Франківська.
– Ти вже встиг провести декілька поєдинків за «Говерлу», як на передсезонному турнірі, так й в Суперлізі. Яке в тебе враження про наш клуб, інфраструктуру, умови?
– Враження тільки позитивні. Класний персонал, гарні умови. Хороший колектив, ми майже одразу знайшли спільну мову. Тому, мені усе подобається.
– Ти універсальний гравець, можеш зіграти й другого, третього і навіть четвертого номерів. На якій позиції тобі найкомфортніше грати?
– За мою ігрову кар’єру доводилося грати на різних позиціях. Але найбільше мені подобається позиція третього номера (легкий форвард., – ред.). Хоча, у певних випадках, все залежить від того, яка п’ятірка в нас перебуває на майданчику.
– За відносно короткий період твого перебування в команді, ти вже встиг зіграти три матчі в Суперлізі. Як оціниш взаєморозуміння з одноклубниками на майданчику?
– Для початку все складається досить непогано. Але я розраховую, що з кожним матчем ми будемо від матчу до матчу усе краще розуміти одне одного.
– За свою кар’єру ти грав під керівництвом багатьох тренерів. Як тобі працюється коучем «ведмедів» Євгеном Вікторовичем Мурзіним?
– Це для мене новий досвід. Я раніше ніколи не працював з тренером подібного рівня. Тому і я, і гравців, намагаємося використовувати таку можливість по-максимуму. Я думаю, що все буде гарно.
– Які завдання ставиш перед собою на сезон 2022-2023?
– Першочергове завдання – хочу максимально допомогти команді, яка в мене повірила і взяла у свій колектив. Також буду намагатися допомогти молоді пристосовуватися до більш сильнішого чемпіонату. А також, безперечно, буду робити все, щоб сам ставав кращим і допомагав команді.
– Твої побажання вболівальникам «Прикарпаття-Говерла».
– Вболівальникам хотів би побажати вірити в нашу команду, адже рано чи пізно ми досягнемо того результату, до якого прагнемо. Будемо намагатися дарувати перемоги! Щоб вболівальники раділи, і ми рухалися далі.

БК “Прикарпаття-Говерла-КФВ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *