Рішення КДК ІФАФ від 3 листопада

Футбол

Чергові рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФАФ.

3 листопада відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Гарда” Калуш А. Драгану під час календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами “Ураган” Черніїв – “Гарда” Калуш.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” суворо попередити тренера “Гарда” Калуш А. Драгана за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Гарда” Калуш сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Гарда” Калуш А. Драгану).

2. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Благо-Юність” Верхня І. Клебану під час календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами “Карпати” Кути – “Благо-Юність” Верхня.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” суворо попередити тренера “Благо-Юність” Верхня І. Клебана за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Благо-Юність” Верхня сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Благо-Юність” Верхня І. Клебану).

3. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Карпати” Кути І. Луканюку під час матчу розіграшу Кубка області з футболу між командами “Бескид” Надвірна – “Карпати” Кути.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” суворо попередити тренера “Карпати” Кути І. Луканюка за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Карпати” Кути сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Карпати” Кути І. Луканюку).

4. Про вилучення гравців: Ковальчук В. (“Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ), Павлюк О. (“Прикарпаття-Тепловик” Івано-Франківськ).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: дискваліфікувати гравців, яких було вилучено з поля – Ковальчук В. (“Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ) /плювок у суперника/ – 2 гри; Павлюк О. (“Прикарпаття-Тепловик” Івано-Франківськ) /нецензурна лайка на адресу арбітра/ – 2 гри.

5. Про участь в матчі дискваліфікованого гравця Демянчука А. в складі “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ під час календарної гри першості області з футболу між командами “Олімп” Татарів – “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: залишити в силі результат календарного матчу першості області з футболу сезону 2022-2023 років між командами “Олімп” Татарів – “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ (2:0 на користь “Олімп” Татарів). У відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (участь в матчі дискваліфікованого гравця Демянчука А. в складі “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ).

6. Про фінансову заборгованість футбольних клубів (команд) – учасників чемпіонату, першості, розіграшу Кубку області з футболу сезону 2022-2023 рр. перед Івано-Франківською обласною асоціацією футболу станом на 01 листопада 2022 року.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: зобов’язати футбольні клуби (команди) – “Прикарпаття-Тепловик” Івано-Франківськ, “Прикарпаття-Тепловик” U-18 Івано-Франківськ, “Хутровик” Тисмениця, “Карпати” Кути, “Благо-Юність” Верхня, “Прометей” Матеївці до 11 листопада 2022 року ліквідувати фінансову заборгованість перед “ІФАФ”. У відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати футбольні клуби (команди) “Прикарпаття-Тепловик” Івано-Франківськ, “Прикарпаття-Тепловик” U-18 Івано-Франківськ, “Хутровик” Тисмениця, “Карпати” Кути, “Благо-Юність” Верхня, “Прометей” Матеївці до 11 листопада 2022 року сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1 000,00 грн. за недотримання термінів сплати грошових обов’язкових внесків згідно з рішеннями керівних органів “ІФАФ”.

ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *