Франківці вибороли медалі міжнародного турніру з дзюдо

Бойові мистецтва ТОП

Вихованці спортивного клубу “КАНО” успішно виступили на міжнародному турнірі.

11 листопада у польському місті Познань відбувався міжнародний турнір з дзюдо “Меморіал Дзігарно Кано”. У змаганнях взяли участь спортсмени з п’яти країн Європи – Польщі, Чехії, Литви, Латвії та України. Івано-Франківську міську територіальну громаду представляла команда спортивного клубу «КАНО», які здобули шість нагород – дві золоті та чотири бронзові.

Результати виступів вихованців СК “КАНО”:
1 місце – Івасишин Денис, Калиняк Олег
3 місце – Ільчишин Влад, Ільчишин Максим, Іванишин Артем, Тринчук Василь

У цей складний час український бізнес активно долучається до підтримки не лише ЗСУ, а й наших спортсменів. Компанія Meest China https://meest.cn/ , яка займається викупом та доставкою товарів з Китаю, за ініціативи акціонера компанії В’ячеслава Лисенка підтримала Національну збірну команду України з академічного веслування оплативши їй поїздку на чемпіонат Європи, який відбудеться у 2023 році у місті Блед (Словенія).

Акціонер компанії Meest China В’ячеслав Лисенко активно долучається до підтримки українського спорту. Зокрема підтримує дорослі та дитячі змагання з плавання, а тепер і веслування. Бажаємо Національній збірній з України перемоги на чемпіонаті Європи та подальших успіхів у професійній сфері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *