Наші профі. ПФЛ: “Полісся” тримає переможну марку

Футбол

“Карпати” Владислава Приймака поступились в гостях, “Полісся” Вадима Червака продовжили переможну серію – про це в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 12 тур
“Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – “Карпати” (Львів) – 1:0
Владислав Приймак (К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

“Карпати” вже у статусі учасника фінальної “четвірки” в гостях поступились “Епіцентру” – 0:1. Захисник гостей Владислав Приймак відіграв перший тайм. За два тури до завершення першого етапу “карпатівці” посідають другу позицію у групі А.

“Нива” (Тернопіль) – ФСК “Маріуполь” – 1:1
Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

Дещо ускладнила собі боротьбу за вихід до фінального турніру тернопільська “Нива”. На вихідних “нивівці” без участі голкіпера Віталія Жупанського поділили очки з ФСК “Маіруполь” – 1:1. Попри нічию “Нива” втримала четверту сходинку групи А, зберігши одноочкову перевагу над “Прикарпаттям”.

“Діназ” (Вишгород) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 2:2
Максим Куліш (Д) увійшов у гру на 46-ій хвилині і в доданий арбітром до другого тайму час отримав попередження.

Вишгородський “Діназ” має лише гіпотетичні шанси на вихід до четвірки, адже на вихідних розписав мирову з “Прикарпаттям” – 2:2 Півзахисник господарів Максим Куліш вийшов на поле на старті другого тайму і напрацював на попередження. “Діназ” за підсумком туру перебуває на шостій сходинці і програє “Ниві”, що йде на заповітній четвертій позиції, шість очок.

“Буковина” (Чернівці) – “Полісся” (Житомир)  1:2
Вадим Червак (П) відіграв весь матч.

Чергову перемогу в групі А святкувало “Полісся”, яке в гостях дотиснуло “Буковину” (2:1), а Вадим Червак зіграв всі 90 хвилин. Житомиряни впевнено очолюють турнірні перегони групи А, маючи у своєму активі 34 залікові пункти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *