Наші профі. ПФЛ: “Карпати” та “Полісся” перемагають

Футбол

“Полісся” Вадима Червака та “Карпати” Владислава Приймака перемагають, “Діназ” Максима Куліша вже поза фінальною четвіркою – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 12 тур
“Нива” (Тернопіль) – “Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – 0:0
Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

Вдруге поспіль не може перемогти тернопільська “Нива”. Цього разу тернополяни без участі Віталія Жупанського вдома поділили очки з “Епіцентром” – 0:0. Нічия все ще зберігає інтригу у боротьбі за ТОП-4, адже “Нива” наразі посідає останню “прохідну” позицію і збільшила перевагу над “Прикарпаттям” до двох очок.

“Полісся” (Житомир) – “Діназ” (Вишгород) – 3:0
Вадим Червак (П) відіграв весь матч. Максим Куліш (Д) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

“Полісся” поки не зупинити – команда Вадима Червака вдома розібралась з “Діназом” Максима Куліша (3:0). Обидва наші земляки розпочали матч з перших хвилин. Житомиряни йдуть на першій сходинці, тоді як вишгородці перебувають на шостій сходинці і вже остаточно втратили шанси пробитись до фінальної четвірки.

“Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Карпати” (Львів) – 0:2
Владислав Приймак (К) відіграв весь матч.

Львівські “Карпати” в галицькому дербі не без присмаку скандалу обіграли “Прикарпаття” – 2:0. Оборонець гостей Владислав Приймак відіграв всі 90 хвилин. Завдяки цій перемозі “карпатівці” забезпечили собі другу позицію в групі А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *