“Ураган” U-11 став переможцем турніру “Моршинська осінь”

Футбол

Впродовж 3 днів, з 18 по 20 листопада, гравці Академії НФК “Ураган” 2012 р.н. виборювали очки з-поміж 14 команд на турнірі “Моршинська Осінь” серед дітей вікової категорії U-12. На Львівщині вихованці Романа Тимчишина зіграли за форматом 8+1.

У першому поєдинку турніру “червоно-чорні” зуміли здобути перемогу. Обіграли ФЦ “Скала” Стрий з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі реалізував Андрій Грона. У другому поєдинку проти ДЮСШ Бердичів франківці знову здобули перемогу з різницею у 5 м’ячів. Дубль оформив Владислав Підручний, по одному голу забили — Володимир Свідрак, Максим Климкович та Захар Андрієчко.

У цей складний час український бізнес активно долучається до підтримки не лише ЗСУ, а й наших спортсменів. Компанія Meest China https://meest.cn/ , яка займається викупом та доставкою товарів з Китаю, за ініціативи акціонера компанії В’ячеслава Лисенка підтримала Національну збірну команду України з академічного веслування оплативши їй поїздку на чемпіонат Європи, який відбудеться у 2023 році у місті Блед (Словенія).

Акціонер компанії Meest China В’ячеслав Лисенко активно долучається до підтримки українського спорту. Зокрема підтримує дорослі та дитячі змагання з плавання, а тепер і веслування. Бажаємо Національній збірній з України перемоги на чемпіонаті Європи та подальших успіхів у професійній сфері.

Наступним суперником “дракончиків” стали гравці львівського “Динамо”. У цьому матчі франківці також перемогли. На табло 3:0. Реалізувати дубль зумів Володимир Свідрак, ще один м’яч на рахунку Марка Мазуряна. Очки “червоно-чорні” здобули і в грі проти ще однієї львівської команди “Еколенд”. Франківці обіграли суперника з рахунком 3:1. У цьому поєдинку знову відзначились Володимир Свідрак та Марко Мазурян, гол також забив Назар Красівський.

Єдиної поразки на турнірі гравці Академії НФК “Ураган” зазнали у матчі проти команди “Мункач” (Мукачево). Поступились з рахунком 0:2. А далі знову перемога над ФК “Львів-білі”. Єдиним голом у матчі відзначився Олександр Андрейчук.

Уже в 1/2 турніру перемогу для “червоно-чорних” зумів вибороти Захар Андрієчко. Поєдинок “Ураган” проти ФК “Львів-сині” завершився з рахунком 1:0.

У фіналі гравці Академії НФК “Ураган” зіграли проти ДЮСШ Новояворівськ. У результаті франківці зуміли здобути “золото” турніру, обігравши суперника з рахунком 4:2. Двічі забивали Володимир Свідрак та Марко Лясковський.

За підсумками турніру “Моршинська Осінь” кращим гравцем змагань став Володимир Свідрак. А наставник “червоно-чорних” Роман Тимчишин здобув титул кращого тренера.

Академія НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *