Воротар “Легіона” – найкращий за підсумком ігрового тижня в чемпіонаті України

Зимові Хокей

Перше визнання для Олексія Аріпова.

Федерація хокею України назвали кращих гравців минулого тижня чемпоінату України. У номіанції кращий воротар переміг гравець “Легіону” Олексій Аріпов.

Найкращі гравці минулого тижня в чемпіонаті України:

Воротар: Олексій Аріпов («Легіон»)
Молодий голкіпер калушан став головним творцем сенсації: перемоги «Легіона» над «Кременчуком». Олексій відбив 32 з 35-ти кидків в ігровий час і впорався з кидками Кривошапкіна, Тимченка і Ляльки в буллітній серії. Як наслідок, перемога «Легіона» – 4:3 Б.

Оборонець: Євген Ратушний («Дніпро»)

Відзначаємо капітана «щук» радше за результативність (гол + 2 асисти), оскільки з виконанням безпосередніх обов’язків у грі зі знекровленими кадровими труднощами «Берсерками» херсонці не мали.

Нападник: Сергій Бабинець («Сокіл»)

У матчі проти «Києва» досвідчений нападник «Сокола» відзначився голом і двома асистами. Ці передачі вивели Бабинця в лідери серед асистентів за історію чемпіонатів України. Наразі в Сергія – 276 асистів. А перед матчем Бабинець отримав з рук президента ФХУ Георгія Зубка нагороду як найкращий в історіє бомбардир чемпіонатів України. Наразі рекорд Сергія становить 372 очки. В бомбардирських перегонах поточного чемпіонату Буба теж лідирує – 21 (8 + 13) пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *