“Галичанка” з прикарпатськими гандболістками в складі вибуває з Європейського Кубка ЄГФ

Гандбол

Львівській «Галичанці» не вдалось взяти реванш у турецької «Анталії» у повторному матчі протистояння 3-го раунду Європейського Кубку ЄГФ.

Рівно за добу після першого поєдинку команди знову вийшли на майданчик. Перед чемпіонками України стояло завдання відіграти відставання у 4 голи. Підопічні Віталія Андронова виграли перший тайм 16:14, але після перерви господарки вийшли вперед і здобули перемогу 30:28. Найбільш результативною у складі “Галичанки” стала Діана Дмитришин — 5 голів. Український клуб програв за сумою двох матчів 54:60 і вибув з турніру. Нагадаємо, минулого сезону «Галичанка» у Європейському Кубку ЄГФ дійшла до 1/2 фіналу.

Після вильоту “Донбасу” та “Галичанки”єдиним українським клубом у єврокубках 2022/2023 залишається “Мотор”, який грає у Європейській лізі ЄГФ і в своєму наступному матчі групової стадії 6 грудня зіграє проти португальського “Агуаш-Санташ”.

Європейський Кубок ЄГФ. 3-й раунд, 2 матч

«Анталія» (Туреччина) – «Галичанка» (Львів) 30:28 (14:16)

4 грудня. Анталія, Туреччина

“Галичанка”: Салтанюк Вікторія, Поляк Марія, Дяченко Олеся (1), Голінська Софія (2), Маркевич Мар’яна, Прокоп’як Ірина (1), Мартинюк Людмила (4), Слободян Владислава (2), Сорокіна Крістіна, Коновалова Марина (4), Козак Катерина (4), Мелекесцева Анастасія (1), Дмитришин Діана (5), Поляк Тетяна (4).

Головний тренер — Віталій Андронов

Перший матч – 30:26, за сумою двох ігор — 60:54

Федерація гандболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *