“Легіон” дозаявив двох гравців з досвідом виступів закордоном

Зимові ТОП Хокей

Калушани продовжують комплектацію складу.

Калуський «Легіон» підсилив склад двома молодими хокеїстами – захисником Кирилом Гордійчуком та нападником Олегом Паламарчуком.

20-річний Гордійчук – вихованець луцького хокею, який має досвід виступу у Північній Америці у лізі WSHL (сезон-2019/2020). У тому ж сезоні Кирило повернувся з-за океану до України і зіграв 9 матчів (6 очок) за «Динамо» (Дніпро) до 20 років, після чого кар’єра гравця стала на «паузу». У команді Альберта Шафікова та Сергія Вітера Гордійчук виступатиме під №89.

А ось 19-річний Паламарчук повернувся в Україну з другого дивізіону чемпіонату Швеції, де форвард розпочинав поточний сезон у складі «Хофорса» – 10 матчів (без набраних очок). Минулого року вихованець калуського хокею виступав у шведській молодіжній лізі U20, а раніше сім років «варився» у дитячо-юнацьких чемпіонатах Польщі. У команді з рідного краю Паламарчук виступатиме під 21-м номером.

Дебютувати в чемпіонаті України-2022/2023 новачки зможуть 19 грудня, у гостьовому матчі в Києві проти столичного «Сокола».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *