“Ураган” проекзаменує новачка Екстра-ліги (+ LIVE)

Футзал

“Дракони” зіграють проти новачка змагань.

У суботу, 10-го грудня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 2-го туру ІІ етапу Vbet Екстра-Ліги проти київського клубу “CLUST”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 14:00.

ІІ етап Vbet Екстра-ліги набирає обертів – у суботу “дракони” проведуть матч 2-го туру проти столичного клубу “CLUST”. Попри статус новачка кияни непогано зарекомендували себе у дебютному сезоні в найвищому футзальному дивізіоні – наразі команда йде на третій сходинці у групі “Центр”, здобувши 10 очок у семи зіграних зустрічах і пропустивши вперед лише більш досвідчених земляків з “ХІТа” та МСК “Харків”.

У складі киян вистачає знаних футзальних імен. Зокрема, мова йде про одного з лідерів херсонського “Продексіму” Максима Бессалова та досвідченого вихованця “Урагану” Тараса Королишина. Королишин не єдиний “ураганівець” у складі “айтівців” – на початку сезону на правах річної оренди до киян перебрались півфіналісти Юнацького Євро-2022 Микола Гуйван та Андрій Британ. Також варто згадати і Андрія Мельника, який є кращим голеадором команди і цьогоріч вперше отримав виклик до національної збірної України.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 14:00.

“CLUST” Київ – “Ураган” Івано-Франківськ
10 грудня. Vbet Екстра-Ліга, ІІ етап, 2 тур – 14:00
Арбітри: Святослав Ключник, Олександр Максименко (обидва – Миколаїв), Руслан Лутій (Київ)
Хронометрист: Максим Кравченко (Київ)
Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ)
Делегат: Андрій Кунцевич (Київ)

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *