Ілля Чугунов: “Прагнемо взяти реванш після останніх невдач”

Баскетбол Пряма мова ТОП

Форвард «Прикарпаття-Говерла-КФВ» Ілля Чугунов поділився очікуваннями від найближчих домашніх матчів команди, а також розповів про атмосферу в команді, життя в Івано-Франківську та підтримку вболівальників.

– Як зараз атмосфера в команді? Готові взяти реванш за останні невдачі?

– Атмосфера в клубі зараз бойова. Так, ми поступилися у п’яти матчах, але ми хочемо реабілітуватися у наступному турі, який відбудеться в Івано-Франківську. Суперники добре нам відомі – це «Запоріжжя» та «Черкаські Мавпи». Усі знають, що ми команді з Черкас програли, тому готуємося боротися, адже прагнемо взяти реванш.

– Наступного тижня «Говерла» зіграє завершальні матчі в 2022-му році. Суперники – відомі. Чи вдасться потішити вболівальників перемогами?

– У нас є усі шанси на перемогу. Звісно ж, ми хочемо своїх вболівальників порадувати гарною грою. Так що дивіться наші матчі в соцмережах і підтримуйте нас. Ваша підтримка нам дуже потрібна. І я вважаю, що це один з ключових моментів, який нам допомагає вигравати важкі матчі. І ми завдяки цьому будемо старатися бути ще сильнішими.

– Чи вдалося вже знайти спільну мову на майданчику із партнерами по «Говерлі»?

– Зігратися з хлопцями вже встиг, адже деяких гравців я знав до цього. Наприклад, капітана команди Сергія Старцева, ми грали два роки тому в харківському «Політехніку». А Макса Ожегова та Артема Водолазського я знав теж раніше. А з молодими нашими баскетболістами я познайомився тільки цього літа. Але прийшов деякий час і ми знайшли спільну мову, спільні моменти у грі. Тому, вважаю, що ми не маємо особливих проблем у цьому плані. Все добре, кайфова атмосфера, граємо.

– Ти родом з Харкова. Як війна вплинула на твоє місто?

– Так, я родом з Харкова, в якому прожив усе своє життя. Але через те, що в нашій країні зараз війна, я був вимушений виїхати зі свого міста. Адже перший час там було дуже небезпечно. Але завдяки Збройним силам України, за що я дуже вдячний, адже вони боряться зараз за наше місто, за нашу країну, завдяки воїнами, у Харкові зараз безпечніше, аніж було раніше.

– Як тобі умови у «Говерлі»? Місто Івано-Франківськ?

– Коли я їхав в «Говерлу», майже нічого не знав по цей клуб. Знав тільки, що тут буде головний тренер Євген Вікторович Мурзін. Коли я дізнався, що тут також гратиме Сергій Старцев, зв’язався із ним, тож він мені розповів, що тут дуже класна атмосфера, адже він тут грав раніше. Коли я приїхав сюди, клуб надав мені усі необхідні умови, та й не тільки мені, загалом усім гравцям. Тут усе є.

Щодо міста Івано-Франківська – дуже класне місто, маленьке, красиве, я навіть такого не очікував. Я до цього жив в селі, а до того, у великому місті Харків. Але відверто не думав, що у Франківську може бути так вайбово.

– Твої побажання вболівальникам «Прикарпаття-Говерли-КФВ».

– Нашим вболівальникам я хочу побажати, насамперед, мирного неба над головою. Щоб все було у вас добре. Слідкуйте за нами у соцмережа. Підтримуйте нас, вболівайте. А ще, приймайте участь у нашому конкурсі, в якому ми розігруємо футболку, кружку та плакат. У всіх є шанси отримати такі класні подарунки. Ми усіх любимо!

БК “Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *