“UKD-BLAGO-VENTA” – “Ураган-КФВ”. Анонс та LIVE матчу 4-го туру

Футзал

Дублери “драконів” зіграють проти одного з фаворитів сезону.

У вівторок, 20-го грудня, франківський “Ураган-КФВ” зіграє перенесений матч 4-го туру Чемпіонату області проти франківського клубу “UKD-BLAGO-VENTA”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 20:30.

Дублюючий склад “драконів” продовжує боротьбу у чемпіонаті області з футзалу. Черговим суперником команди Олександра Вонса буде один з фаворитів сезону “UKD-BLAGO-VENTA” з Івано-Франківська. Минулоріч “будівельники” як ніколи були близькими до завоювання золотих медалей чемпіонату Івано-Франківська, а цьогоріч зробили два кроки вперед і стартували у новому сезоні вже обласних змагань. І стартували доволі вдало – підоіпчні Романа Москалика у трьох стартових матчах здобули сім очок, обігравши “Микуличин” (5:3) та “Фурнітуру” (4:1), а також розписали мирову з “Галією” (1:1). Таким чином, станом на сьогодні ділять другу-третю позиції разом з вищезгаданою “Галією”.

Неспроста “UKD-BLAGO-VENTA” називають чи не головним претендентом на чемпіонство в поточному сезоні. Ще б пак, адже нині кольори команди захищають знані на Прикарпатті футзалісти. Зокрема, це легенда “Урагану” Роман Кіндратів, ще один “ексураганівець” Василь Баланик, досвідчені гравці першолігової “Візи-Вторми” Назарій Данів, Ігор Кушецький, Руслан Уграк та Роман Москалик

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі ІФ Спорт. Початок прямого ефіру о 20:30.

UKD-BLAGO-VENTA” Івано-Франківськ – “Ураган-КФВ” Івано-Франківськ
20 грудня. Чемпіонат області, 4 тур – 20:30

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *