“Мавпи” поступились “Запоріжжю” перед зустріччю з “ведмедями”

Баскетбол

Запоріжжя здобуло перемогу над  Черкаськими Мавпами в матчі регулярного чемпіонату Суперліги Parimatch, який відбувся в Івано-Франківську.

Матч почався з точного три очкового Дмитра Липовцева, але далі Запоріжжя заволоділо ініціативою і в першу чергу завдяки потужній кінцівці першої чверті підопічні Вікторова виграли десятихвилинку 29:18. Друга чверть хоча і мінімально, але теж завершилась перевагою Запоріжжя, яке виграло першу половину +13.

По ходу другої чверті і на початку третьої чверті перевага Запоріжжя сягала 15 очок, але далі Мавпи перехопили ініціативу і почали поступово скорочувати своє відставання. На початку останньої чверті рахунок зрівнявся 62:62 і далі на майданчику почалася боротьба нервів, яку виграли запоріжці. Ще один їх ривок дозволив останню хвилину почати за переваги +5, яку Запоріжжю вдалось утримати.

В підсумку перемога Запоріжжя 82:77, яка стала другою в особистих зустрічах цих команд та взагалі другою для Запоріжжя в цьому сезоні. Черкаські Мавпи залишаються з однією перемогою в активі на дні турнірної таблиці.

Кращим гравцем матчу став Рафаїл Хрисостоміді, який набрав 32 очки в матчі, у Романа Морозова 20 очок, а Антон Буц оформив дабл-дабл з 12 очками та 11 підбираннями. У Черкаських Мавп потужний матч видав Дмитро Липовцев з 20 очками, у Деметріуса Лейка – 22 очки.

Для Запоріжжя це був останній матч в цьому календарному році, а Черкаські Мавпи завтра, 22 грудня, проведуть зустріч проти господарів баблу – Прикарпаття-Говерли.

Суперліга Parimatch. Регулярний чемпіонат

Івано-Франківськ, Манеж КФВ

Запоріжжя — Черкаські Мавпи 82:77 (29:18, 17:15, 16:26, 20:18) / статистика

Запоріжжя: Буц 12 + 11 підбирань, Хрисостоміді 32, Ледньов 6 + 6 підбирань – 8 втрат, Морозов 20 + 6 підбирань, Тельчаров 12 – старт; Бер 0, Кліманов 0

Черкаські Мавпи: Липовцев 20, Лакомов 0, Скіра 14, Кузнецов 5 + 5 підбирань, Лейк 22 + 5 передач – старт; Назаренко 7, Пошабля 5 – 7 втрат, Руслов 4, Сорочан 0

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *