Франківські арбітри стали призерами турніру пам’яті Петра Кобичика

Футзал

Команда з Прикарпаття пробились до фіналу традиційного змагань.

Команда арбітрів з Івано-Франківщини зайняла друге місце у другому турнірі з футзалу пам’яті відомого футболіста, арбітра і футбольного функціонера Петра Кобичика, який відбувся 18 грудня в Чернівцях. Їх нагородили ексклюзивними медалями, кубком і дипломом.

По ходу турніру наші рефері здолали колег із Тернополя та Чернівців і поступилися львів’янам.

У підсумку перше місце виборола команда Львівської області, на другому – команда Івано-Франківської області, третьому – господарі з Чернівеччини, четвертому – команда Тернопільської області.

На церемонії закриття згадали про здобутки Петра Дмитровича Кобічіка і відмітили великий внесок корифея буковинського арбітражу у розвиток якісного футбольного суддівства в Україні. Багато його напрацювань протягом довгого часу служитимуть для багатьох основою для нових розробок і методик.

Честь команди з Івано-Франківщини під керівництвом Ігоря Овчара та Анастасії Романюк захищали Іван Данилюк (голкіпер), Олег Луцький, Тарас Дем’янчук, Руслан Михайлишин, Павло Мельничук, Артем Федоріщев, Іван Салаш, Володимир Гронський, Олег Музика та Володимир Луцький.

ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *