“Ураган” вирушає в гості до роменського “Рятувальника” (+ LIVE)

Футзал

“Дракони” черговий матч зіграють у Сумах.

У суботу, 24-го грудня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 4-го туру ІІ етапу Vbet Екстра-Ліги проти “Ртяувальника” з Ромнів. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 12:00.

“Дракони” зустрінуться з новачком Vbet Екстра-ліги роменським “Рятувальником”. Роменці до свого дебюту у найвищому футзальному дивізіоні йшли довгі роки, адже команда є старожилом Першої ліги. Найкращим результатом в історії команди є бронзові медалі змагань в недограному через COVID-19 сезону 2019/20. В цілому ж “рятувальники” були міцним середняком другого дивізіону. Що цікаво, “Рятувальник” свої домашні матчі проводить на паркеті Легкоатлетичного Манежу СумДУ у Сумах, де минулоріч виступав АФФК “Суми”.

У дебютному сезоні “Рятувальник” не хапає зірок з неба – наразі команда здобула шість очок в 11 зіграних зустрічах. Одну з двох перемог роменці здобули минулого тижня, коли в гостях доволі несподівано лишили ні з чим рівненський “Кардинал-Рівнестандарт” – 2:1. Зважаючи на такі скромні результати “Рятувальник” посідає останню суходинку у групі “Центр” і продовжує боротьбу за вихід до плей-офф Vbet Екстра-ліги.

Серед персоналій роменського клубу відзначимо тріо екс-виконавців АФФК “Суми”. Зокрема, мова йде про голкіпера Олександра Сіріцького та універсалів Віталія Катериніна та Нікіту Сітнера

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 12:00.

“Рятувальник” Ромни – “Ураган” Івано-Франківськ
24 грудня. Vbet Екстра-Ліга, ІІ етап, 4 тур – 12:00
Арбітри: Євген Диннік (Одеса), Марія Мисловська, Олександр Єлшанський (обидва – Суми)
Хронометрист: Андрій Савельєв (Суми)
Спостерігач арбітражу: Олександр Шабан (Суми) 
Делегат: Євген Петраков (Суми)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *