“Говерла” провела традиційні новорічні старти

Баскетбол

«Ми не замерзнемо!» – саме під таким девізом БК «Говерла» провів Новорічні баскетбольні естафети вихованців і батьків, які стали традицією клубу ще з 2011 року.

Учасниками свята стали більше 80-ти юних баскетболістів, а також дві команди дівчаток-баскетболістів з ДЮСШ 2 (вихованці Редюків Катерини і Віталія). Урочисто вітали усіх присутніх з прийдешніми святами депутат Івано-Франківської районної ради Гурик Тарас Зіновійович та директор Баскетбольної академії Дроздова Інна.

Програму цьогорічних естафет відкрила церемонія Посвяти у вихованці Баскетбольної академії, яка стала ще однією зворушливою традицією. Більше 60-ти юнаків отримали перші форми та посвідчення вихованців Баскетбольної академії! Урочисто обіцяли батькам і тренерам дотримуватись важливих в житті правил, які мотивують до подальшого розвитку.

Вихованці 2007-08 та 2009-10 р.н. тренерів Бугри Віктора та Кошовця Дениса змагалися в індивідуальних комбінованих естафетах; 2011 рік і молодші (тренера Кошовець Анастасія та Добош Юрій) боролися у запальних командних естафетах. Найгарячішими були командні естафети між командами дівчаток з ДЮСШ-2 та наймолодшими нашими вихованцями. Усі результати змагань опублікуємо на сайті.

Також заслужені нагороди( медалі і кубки) отримали наші біля 30-ти вихованців різних вікових категорій, які протягом зимових місяців змагалися у своїх секціях з баскетболу 1х1 та 3х3 в контексті нашого проекту «Зимові ігри» під нашим зимовим девізом «Ми не замерзнемо!» Дякуємо Івано-Франківському «Спорту для всіх»(Новаку Сергію) за чудові призи і партнерство у підготовці до свята!

Родзинкою свята стали гумористичні командні естафети серед 3-х команд батьків наших вихованців. Але зі складними завданнями: одягнутися на тренування і почистити швидко мандарин під час бігу і стрибків, учасники справилися креативно.

Вперше на нашому святі відбувся танцювально-баскетбольний батл між гравцями команди Прикарпаття-Говерла-КФВ та нашою чарівною групою підтримки «4В», який емоційно зарядив зал для подальшого танцювального новорічного флеш-мобу, яким ми традиційно завершуємо наші щорічні Новорічні естафети.

Сподіваємось, що солодкі подарунки, які отримали абсолютно усі учасники свята, додатуть приємних емоцій, якими були заряджені усі, хто знаходився у залі.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Академія БК “Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *