Кристина Філевич у пятірці топ-скорерів Жіночої ліги

Баскетбол ТОП

На період новорічної паузи сайт ФБУ продовжує підбиття підсумків першої частини сезону.

Напередодні ми розповідали про кращих скорерів Суперліги Parimatch, а в цьому матеріалі поговоримо про бомбардирів Жіночої ліги.

Наразі за загальною кількістю набраних очок найкращим скорером Жіночої ліги є Анастасія Кучерьонок з Рівного, яка за 9 матчів набрала 191 очко і суттєво випереджає конкуренток.

На другому місці в рейтингу Віолетта Остапчук з Вінницьких блискавок, а третьою йде Єлизавета Водовоз з КІВС Львів.

За середньою результативністю в Жіночій лізі також лідирує Анастасія Кучерьонок, яка набирає 21,2 очки в середньому за матч. Тетяна Баштова з ДЮСШ-УГСП-Переяслав та Надія Телешик з СумДПУ-КДЮСШ-1-Збірна Полтавської області мають середню результативність 21,0. У Єлизавети Водовоз – 20,7 очок за гру і це третій показник в Жіночій лізі.

Рекорд результативності в цьому сезоні належить Віолетті Остапчук, яка в матчі Вінницьких блискавок проти МСДЮСШОР-Блискавки набрала 37 очок. Єлизавета Водовоз за КІВС Львів проти МСДЮСШОР-Блискавки набрала 35 очок, також 35 очок в активі Надії Телешик проти Інваспорт-СДЮСШОР №5. Додамо, що у кращого скорера Жіночої ліги Анастасії Кучерьонок одразу три результати в топ-10.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *