Кристина Філевич лідирує у Жіночій лізі за кількістю дабл-даблів

Баскетбол

У першій частині чемпіонату Жіночої ліги 22 гравчині оформили дабл-дабл. Всього на даний момент оформлено 43 дабл-дабли.

За кількістю дабл-даблів лідирують Кристина Філевич з Франківська-Прикарпаття та Марія Остапчук зі Збірної Рівнонської області-ОСДЮСШОР – по 4. Три гравчині оформили по 3 дабл-дабли – Лариса Іосипчук (Стадник) з МСДЮСШОР-Блискавки, Людмила Спиридонова з Рівне-ОШВСМ та Ірина Жмурко з Вінницьких Блискавок.

Два дабл-дабли значаться у Вікторії Огій з Вінницьких Блискавок, але в одному випадку це був квардрупл-дабл, а в іншому – тріпл-дабл. Також два дабл-дабли у Ксенії Афанасьєвої з Інваспорта, Оксани Молової з Франківська-Прикарпаття, Євгенії Мбайє з Інтерхіма, Тетяна Баштова з ДЮСШ-УГСП-Переяслав та у Анастасії Рибас зі Збірної Черкаської області-Венето-Черкаси.

По одному дабл-даблу на рахунку Вероніки Космач, Ольги Алексейчик, Таісії Удоденко (всі – Франківськ-Прикарпаття), Софії Прокопенко (Інваспорт-СДЮСШОР №5), Єлизавети Водовоз (КІВС Львів), Олександри Процікевич та Ірини Мислинчук (Збірна Рівненської обл.-ОСДЮСШОР), Марії Пугач (Збірна Черкаської області-Венето-Черкаси), Катерини Коротюк (СумДПУ-КДЮСШ-1-Збірна Полтавської області) та Софії Єроміной (МСДЮСШОР-Блискавки).

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *