Троє прикарпатських футзалістів зіграють на Umag Nations Cup

Футзал

Юнацька збірна України запланувала перший у Новому році збір.

У хорватському місті Новіград підопічні Ігоря Москвичова візьмуть участь у товариському турнірі Umag Nations Cup-2023. Приємно, що до табору “синьо-жовтих” увійшли і троє прикарпатських футзалістів. Це вихованці “Урагану” Даміан Запорожан, який нині захищає кольори основної команди “драконів” та Дмитро Федик, що наразі на правах оренди виступає у словацькому “Левіце”, а також Роман Татумірак, що грає за італійську “Юнайтед Помецію”.

Склад збірної України U-19 на Umag Nations Cup-2023:
Воротарі: Іван Белімов («Чорне море» Одеса), Костянтин Рафальський («Кардинал-Рівнестандарт» Рівне), Юрій Яремчук («Бонго Футзал», Польща)
Універсали: Вадим Тютюрай («Кардинал-Рівнестандарт» Рівне), Дмитро Кармаліта («Фортуна», Німеччина), Даміан Запорожан («Ураган» Івано-Франківськ), Денис Сніцаренко («SkyUp Futsal» Київ), Роман Татумірак («Юнайтед Помеція», Італія), Віталій Панкратій, Дмитро Рибіцький (обидва – «Футзал Щецин», Польща), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва – «Тім Лемборк», Польща), Дмитро Федик («Левіце», Словаччина), Назарій Круковський («Бурінхоса», Португалія), Даниіл Болдижев («Фенікс» Харків), Ігор Пелецький («Вікінгай», Литва).

Відзначимо, що у Хорватії “синьо-жовті” проведуть три поєдинки проти однолітків з Франції (17 січня), Словенії (19 січня) та Італії (20 січня).

Umag Nations Cup-2023
17 січня (вівторок)
19:00 Франція U-19 – Україна U-19

19 січня (четвер)
16:00 Словенія U-19 – Україна U-19

20 січня (п’ятниця)
19:00 Україна U-19 – Італія U-19

За матеріалами пресслужби АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *