Прикарпатський бігун-ультрамарафонець продає бігові тренування, щоб допомогти ЗСУ

Легка атлетика

Микола Таран, бігун-ультрамарафонець, рекордсмен України з ультрамарафонського бігу розпочав продавати свої бігові пробіжки, щоб допомагти ЗСУ.

На даний період, бігові лоти розміщені на двох онлайн-аукціонах. Це “Нація незламних”, де розміщено бігову пробіжку яка може відбутися в Львові або Івано-Франківську. Всі гроші підуть на протези для захисників України. Мета цього фонду зібрати якомога більше грошей, щоб мати змогу купити протези для людей, які через війну в Україні, втратили кінцівки. 

Наступний лот розміщений на благодійному онлайн-аукціоні Лоти Проти. Стартова ціна лота 700 грн. Пробіжка може відбутися в усіх містах України. Всі гроші підуть на Армію СОС благодійна організація, де гроші підуть на покращення обороноздатність України.

Умови участі: спочатку переходимо на лот, кладемо ставку і очікуємо, після завершення аукціону буде повідомлено в особисті повідомлення про купівлю лота.

Переможець аукціону отримає бігову пробіжу/швидку ходьбу/бігову екскурсію, підготовка до бігових стартів, консультацію про здоровий і правильний біг. Кількість кілометрів звісно обговорюється. Це може бути від 1 км і до 100 км.

Також нещодавно, Микола Таран став офіційно амбсадором благодійного фонду Dobro.UA. Він щодня бігає відповідну кількість кілометрів в будь-яку погоду, збираючи гроші на протези для захисників. Перейшовши на його сторінку на благодійному фонду, і там можна його підтримати. 

Варто зазначити, що чотири місяці назад, Микола пробіг 250 км щоб зібрати гроші на бус для ЗСУ. Зовсім скоро, Микола Таран, з’явиться ще на трьох благодійних онлайн-аукціонах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *