“Франківськ” поступився представнику Польщі

Баскетбол

Один з лідерів Жіночої ліги Франківськ-Прикарпаття зазнав другої поразки в груповому етапі Жіночої європейської баскетбольної ліги (EWBL). Команда Юрія Процюка в чеському Хомутові програла польській Полонії Варшава 70:73.

Зустрічались два лідера групового етапу – Полонія підійшла до гри без поразок в п’яти матчах, у Франківська-Прикарпаття при такій же кількості матчів була одна поразка в пасиві.

Початок матчу залишився за українськими баскетболістками, які до під кінець першої чверті вигравали +11, а на початку другої чверті перевага українок сягнула 13 очок. Втім, далі баскетболіски польського клубу зуміли захопити ініціативу і до кінця десятихвилинки не лише зрівняли рахунок, але і повели – 37:35.

Надалі більшість часу попереду були вже баскетболістки Полонії. Франківчанки не відпускали далеко суперника, бололись до останнього і триочковий Удоденко за 14 секунд до кінця до мінімуму скоротив відставання українок 70:71, але хоча б перевести гру в овертайм Франківську-Прикарпаття не вдалось.

Полонія Варшава залишилась непереможною в турнірі, а Франківськ-Прикарпаття навіть незважаючи на другу поразку залишається на другому місці в групі, маючи непогані шанси на вихід до Фіналу чотирьох.

Українська команда завершить груповий етап турніру завтра, 15 січня, матчем проти Хомутова. Початок матчу о 14:00.

Хомутов, Чехія

Полонія Варшава – Франківськ-Прикарпаття 73:70 (12:21, 25:14, 25:20, 11:15)статистика

Франківськ-Прикарпаття: Філевич 11, Моллова 17 + 5 підбирань, Космач 7, Алексейчик 16, Удоденко 12 + 11 підбирань + 5 передач – старт; Ляшко 5, Лапхан 2, Бугайова 0

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *