Гравці ФА Прикарпаття U-13 перемогли на турнірі “Nika Cup”

Футбол

З 25 по 27 січня гравці ФА Прикарпаття U-13 виборювали очки турніру «Nika Cup». Усі матчі відбувались на базі СК НФК «Ураган».

У перший ігровий день вихованці Івана Легкого провели один матч, проти ФК «Еліта» (Бучач). У результаті «зелено-жовті» здобули перемогу з рахунком 2:0. Голи забивали: Юлік Іванишин та Максим Гошовський.

Наступного дня франківці зустрілись з командою «Прем’єр-Нива» (Вінниця) ІІ. У цьому матчі гравці ФА Прикарпаття знову вибороли перемогу. На табло 3:0. Впродовж гри дублем відзначився гравець на перегляді, ще один м‘яч на рахунку Максима Павлюка.

В останній день турніру «зелено-жовті» провели ігри за 1-3 місця. У матчі проти ФК «Прем’єр-Нива» (Вінниця) суперники розписали мирову з рахунком 2:2. Двічі відзначився Арсен Стойко. А от поєдинок з гравцями команди «Прем‘єр-Нива» (2011 р.н.) завершився перемогою ФА Прикарпаття – 2:0. Дубль за Максимом Павлюком.

За результатами турніру гравці ФА Прикарпаття здобули одинакову кількість очок з командою «Прем’єр-Нива» (Вінниця). Після жеребу за 1-2 місце – «зелено-жовті» зайняли першість змагань.

«Дякую організаторам за запрошення на турнір. Хлопці молодці, здобули перемогу, набралися нового досвіду. Сьогодні вдача була на нашій стороні. Продовжуємо тренуватися і розвиватися»,- зазначив у коментарі тренер ФА Прикарпаття U-13 Іван Легкий.

ФА Прикарпаття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *