Тарас Лесюк: “Не скажу, що я був суперготовий, щоб боротися за високі місця”

Біатлон Зимові

Тарас Лесюк підводить підсумки своїх виступів на Чемпіонаті Європи в Ленцерхайде. Спортсмен розповів читачам сайту Український біатлон, як складалися для нього старти у Швейцарії:

-Якщо проаналізувати мої виступи, то перша, індивідуальна гонка, не зовсім була хорошою для мене. Зі стрільбою я не справився, і це найголовніше, напевно, з чим потрібно було справитися. І від чого залежав результат на фініші. Це найголовніше для мене. Звісно, були й хороші моменти, які можна записати собі в актив по ходу гонки, але в загальному результат не вийшов гарний.

Далі був спринт, і він досить непогано в мене вийшов, за винятком останнього кола, на якому не вистачило сил. Можу сказати, що це одна з найвдаліших гонок на Чемпіонаті Європи. Сподобалася стрільба, два кола добре попрацював і був задоволений своєю фізичною формою. На останньому колі не вистачило сил і втратив багато позицій.

Сьогоднішня гонка переслідування переконливо показала, що потрібно краще налаштовуватися саме на стрільбу, тому що вона дуже велику роль відіграє, а особливо для нашої команди, тому що ми не настільки швидкі на трасі, щоб допускати промахи на вогневих рубежах. Тому потрібно будо зібратися і сконцентруватися краще, щоб гарно відпрацювати. Нажаль щось сьогодні в гонці пішло не так, важко пояснити, що не вийшло. Можливо психологічно десь втратив концентрацію і не був настільки сконцентрований на вогневому рубежі. По швидкості і роботі на трасі задоволений. На останньому колі вдалося потерпіти, мені вдавалося відіграти позиції, тому швидкістю сьогоднібільш-менш задоволений.

Якщо зробити загальний аналіз виступу на Чемпіонаті Європи, то чесно скажу, у мене він не вийшов. Не скажу, що я був суперготовий, щоб боротися за високі місця. Не в тих кондиціях я був, які б хотів мати. Не можу сказати, з чим це пов’язано, але треба дивитися на все позитивно, були й хороші моменти в кожній гонці. Тому буду брати ті позитивні моменти, ті відрізки гонок, які виходили, збирати їх до купи і далі рухатися вперед, дивитися на ці хороші моменти і розуміти, що все можу, просто треба з’єднати все в одне і показати результат.

Український біатлон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *